Võsujala Kristiines asuv korter on müügil kinnisvarakeskkonnas kv.ee. Kirjelduses seisab, et tegemist on neljatoalise korteriga, mis on väga hea kaasaegse planeerigu, suurte akende, suure terrassi, rõdu ja muude lisaboonustega. Korteril on muuhulgas ka kaks majaalust parkimiskohta, see asub rahulikkus ümbruskonnas ning sel on jagatud hoov.

Võsujala avar korter asub esimesel korrusel, selle lähedal on mitmed poeketid, bussi- ja trollipeatused ning uus omanik võib korterisse koheselt sisse kolida. Renoveeritud korteri hinnaks on määratud 359 000 eurot.

Möödunud aasta lõpus andis Marjen Kroonikale intervjuu, kus rääkis enda Hispaaniasse soetatud korterist. Toona tunnistas tegus naine, et otsus soetada kinnisvara välismaal tuli üllatusena ka talle endale. Nüüdseks on ta juba mitu kuud Hispaanias Alicante provintsis Torrevieja linnas, merest 300 meetri kaugusel asuva kahekorruselise, kahe magamistoa ja vannitoaga korteri omanik. Marjeni sõnul on sealse kinnisvara hinnatase võrreldes Eestiga soodsam: „Eestis saaks sama raha eest soetada korteri Lasnamäe või Mustamäe paneelmajja. Seetõttu tasub sealne bürokraatia end ikkagi ära.“

Marjen ei osanud isegi selgitada, mis teda korteri juures kõige enam võlus: „Kusjuures ma käisin mitut korterit vaatamas, aga see oli esimene, mille puhul ma kirjutasin sisuliselt kohe maaklerile, et ma vist seda ikka tahaksin. Mere lähedus? Valgusküllasus? Ekstreemselt suuri ehitustöid polnud vaja ette võtta? Ma ei oska öelda. See lihtsalt meeldis mulle. Täpselt samasugune tunne oli mul kodu ostes.“

Kas Marjen plaanib Eestisse jääda või kolib ta nüüd hoopis Hispaaniasse? „Kindlasti planeerin Eestisse edasi jääda. Esialgu rendin ajutise pinna, kuni uus ja sobiv kinnisvara valitud saab. Tegelen sellega praegu,“ kommenteeris ta Kroonikale.