Terras toob välja, et näiteks jäi baari jaoks ostmata mullivesi, kuid samas kuulus see ligi poolte pakutavate kokteilide koostisosade hulka.

„Mõned asjad jäid natuke hiljaks ja baari jaoks jäi mullivesi ostmata. Väike ja suvaline asi, aga pooled kokteilid olid mulliveega,“ räägib Terras. Ta lisab, et sõbrad ja sugulased aitasid kõik jooksvad mured ära lahendada ning millestki ei tekkinud suurt probleemi.

Maria ja Hendrik Terras abiellusid 17. veebruaril Rootsi-Mihkli kirikus ning pidasid koos lähedaste ja sõpradega vahva pulmapeo PROTO avastustehases.

Tipphetki oli Maria sõnul pulmapäeval mitmeid: „Üks meeldejäävamaid hetki oli see, kui me Hendrikuga lae all, kätele tõstetuna musi tegime. Teine tipphetk oli siis, kui Hendriku püksid tantsides puruks rebenesid.“

Hendrik ei oska pulmapäevast ühte meeldejäävat hetke välja tuua - terve päev oli tema jaoks kui sõit laineharjal. „Avatants tuli hästi välja. Me küll harjutasime natuke vähe selle jaoks, seega pidime palju improviseerima, aga kukkus hästi välja. Selle üle on meil hea meel,“ räägib Hendrik. Nad harjutasid Maria koostatud tantsukava paar nädalat enne pulmi vaid umbes 20 minutit.

Laulatusele kohale sõitis paar huvitava sõidukiga: roosa Bolt Drive’i Teslaga. „Pulma mõte oli teha asju nii, nagu meile omane - meile omane on igal juhul rohkem Bolt Drive kui mõni limusiin või renditud vanaaegne auto,“ põhjendas Maria auto valikut.

Jaga
Kommentaarid