Künnapas tõdeb, et „Kättemaksukontoris“ näitlemisega alustamine oli tema jaoks paras proovikivi. Nimelt armastab tema poolt kehastatav tegelaskuju Lumi-Lee kiireid autosid ja driftimist. Amanda Hermiine tunnistab, et tundis autode ees hoopiski suurt hirmu.

„Paradoksaalne oli see, et ma kartsin autosid. Ma ei olnud elus kordagi autot juhtinud, mulle ei meeldinud see, ma ei tahtnud seda ja värisesin!“ tõdeb Amanda Hermiine.

„Tükk maad hiljem kohtasin Saaremaa praamil üht varateismelist poissi. Ta ütles mulle, et kõva värk, käid driftimas ja paned ässalt,“ meenutab näitlejanna ja lisab, et ei tahtnud poisi illusiooni purustada ning noogutas tema jutule lihtsalt kaasa.

Kokku jagatakse 12. aprillil toimuval pidulikul EFTA galal 31 auhinda, millest 16 filmikategoorias ja 15 telekategoorias. Laureaatide väljaselgitamisel teeb koostööd oma valdkonna professionaalidest koosnev žürii.

Täispikka nominentide nimekirja vaata SIIT!

Korraldamist toetavad Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvusringhääling, Elisa Eesti AS ja Telia Eesti AS. Koostööpartnerid on ID Production, OÜ Duo Media Networks, All Media Eesti AS, Telia Inspira ja Elisa Huub, Liviko ja RGB Baltic.

Eesti filmi- ja teleauhindade konkursi eesmärk on tunnustada filmi- ja televaldkonna professionaale ning tutvustada kinokülastajatele ja televaatajatele lähemalt ka nende erialade esindajaid, kes tihti kaadri taha jäävad.