Tuntud produtsent ja režissöör Ergo Kuld tegi oma abikaasale Grete Kullale ja nende tütrele Saarale väga armsa üllatuse, mida Grete hiljem ka sotsiaalmeedias jagas. Nimelt tuli Ergol vara hommikul kodust lahkuda, et tööle minna ja selleks, et tema naispere ikka teaks, kui kallid nad talle on, otsustas ta neile ukse taha ühe armsa kingituse jätta.

„Kui abikaasa läheb hommikul varem tööle ja jätab oma magavatele printsessidele ukse taha nii armsa sõnumi,“ jagas Grete pilti ja sõnumit oma Instagrami kontol, millel on üle 100 000 jälgija. 2018. aasta jõuludel jagasid Klein ja Kuld rõõmusõnumit oma kihlumisest. Nende tütar Saara sündis vaid mõned kuud hiljem 13. märtsil.

Ergo Kuld jättis oma naisperele armsa sõnumi

2018. aasta jõuludel jagasid Klein ja Kuld rõõmusõnumit oma kihlumisest. Nende tütar Saara sündis vaid mõned kuud hiljem 13. märtsil.

Ergo Kuld on varasemalt rääkinud, et Grete Kleini sattumine tema produktsioonifirma Kassikuld seriaali „Padjaklubi“ oli suur juhus, millele mees isegi alguses vastu oli. „Ma olin sellele kategooriliselt vastu, mingisugune ilmatüdruk, ma olin kindel, et tema oskused on null!“

Kuid siis läks näitlejate valikuga kiireks ning Ergo Kuld koos stsenarist Martin Algusega andsid Gretele võimaluse. Ergo lõõpis saates, et alguses meeldis Gretele hoopis Martin Algus.

„See ei läinud isegi kusagile kaugemale, ta muutus mulle lihtsalt sümpaatseks, Ergo natukene liialdas,“ vastas naerdes Grete.

Ergo Kuld kiitis Grete näitlemisoskust, eriti tõi ta välja naise võime rollis kohal olla ning säilitada külm lavanärv.

Kuld tunnistas, et suhe Gretega juhtus ajapikku. „Algselt olime me töö pärast sunnitud suhtlema, pikka aega oli kokkupuuteid. Sotsiaalmeedias hakkasime mingil hetkel rohkem suhtlema. Ühel hetkel kujunes see sümpaatiaks. Meil kummalgi ei olnud seda mõtet, et see võiks edasi areneda,“ tunnistas Ergo. „Kuidagi see murre tekkis, lihtsalt oli õige aeg ja õige koht,“ lisas Grete.

Ergo Kuld paljastas Kroonikale, kuidas ta hoiab suhet Gretega värskena. „Magame erinevates voodites. Töötab sada protsenti! Mina olen vist see mees, kelle puhul tavatsetakse kasutada väljendit „töönarkomaan“. Olen andnud endale lubaduse sellest staatusest aegamisi vabaneda, rohkem töid delegeerida, et ajule veidi vaheldust pakkuda.

Kui hommikul äratuskell ei kisa, püüan tõepoolest maksimaalselt abikaasale ja tütrele pühenduda, jalutamas käia, mõnes ägedas seltskonnas jaurata või siis täiesti vastutustundetult oma kalli kaasaga diivanil lebotada ja mitte midagi teha.“