Kuigi René ja Liis läksid lahku juba üheksa aasta eest, siis teineteise eludega ollakse siiani kursis. Kui eelmisel sügisel hakkasid mööda Eestit levima kuulujutud Liisi väidetavast narkolembustest, jõudsid needki kõlakad tema endise peikani. Ansamblis Terminaator tegutsev klahvpillimängija tunnistab Kroonika uues numbris, et kui ta antud jutte esmakordselt kuulis, purskas ta naerma.

„Mõtlesin, et võtnud ükskõik kelle... Võtate ainukese sweetheart-tüdruku Eestis, kes on olnud taimetoitlane. Ta ei joo, ei suitseta, teeb trenni ja elab nii tervislikult, et mina ei tea kedagi teist, kes niimoodi jälgib, mida sööb ja joob,“ meenutab René oma toonast reaktsiooni.

Tuntud muusik ei tea, kust taolised jutud tekivad. „Inimestel on vist nii igav elu, et peavad sellise jamaga tegelema. Aga tädi Maali väiksest linnast mõtlebki, et ju ta oligi narkomaan. See on kohutav,“ leiab ta. Samas mõistab mees, miks Liis avaliku pöördumise „Pealtnägija“ eetris tegi. „See hakkab lõpuks elu segama. Inimese maine rikkumiseks ei pea väga vaeva nägema. Lased kuulujutu lahti ja on piisavalt lolle, kes usuvad,“ lisab ta,

Nüüdseks on nii Liis kui ka René oma eludega edasi liikunud. Lauljatar tõi möödunud sügisel ilmale oma esiklapse ning ka tema muusikust ekspeika on leidnud armuõnne uue pruudiga.