Kui Belgia esindaja Mustii rääkis väga ümmargust juttu oma loo sõnumi edasi viimisest ning kuidas see võiks eestlasi võluda, siis norralasi esindav ansambel Gåte oli oma lubadustes täpsem. Nimelt paljastasid bändi liikmed Kroonikale, et nad on Malmös 5Miinuse ja Puuluubiga ühe lõbusa öö veetnud. Ei, mitte „sellise“ öö. Nimelt otsustasid norralased ja eestlased mängida koos joomismängu, mille esimesena mainitud enda arvates ka võitsid. 5Miinuse ja Puuluubi mehed selles aga nii kindlad pole (loe lähemalt siit). Norralased pakkusidki välja, et kui eestlased hakkaks nende poolt agaralt hääletama, siis nad oleksid nõus järgmise joomismängu eestlastele kaotama.

Meie lõunanaabrite esindaja Dons oli eestlaste häälte püüdmisel aga tunduvalt isiklikum. Nimelt lubas ta Kroonika ajakirjanikku igavesti kaitsta, kuid arvatavasti laieneks see lubadus ka teistele eestlastele.

Kroonika kaamera ette sattus ka Leedu tänavune eurolaulik Silvester Belt. Pühapäevahommikuse seisuga ennustatakse, et just kõige lõunapoolsemal Balti riigil läheb Malmös kõige edukamalt. Belt oli sellisest ennustusest väga üllatunud ja tema jutust oli aru saada, et ta oleks arvanud, et Eestil on paremad šansid kõrgem kohta saada. Mida arvab ta eestlaste euroloost? Vaata videost!