„Nastja, palun anna mulle andeks! Ma armastan sind!“ seisab plakatil nii eesti kui vene keeles. Selle plakati eest tuleks tasuda 542 eurot. Enamasti maksavad sellised plakatid 290–480 eurot. Vaata lähemalt SIIT!

Hind
Hind

Alles veebruarikuu keskel kajastasime, et üks tundmatu linnakodanik laotas oma tunded mööda linna laiali. Plakatil oli suurelt kirjas: Lena, sa oled õnn, kõige õrnem ja hellem! Palun andesta mulle!“

Plakat Lenale.

Taolised avaldused said eriti kuulsaks just seetõttu, et endine minister ja poliitik Martin Repinski avaldas 2020. aasta jaanuaris just niiviisi armastust oma kaasale Jekaterina Vassiljevale. „Katja, ma armastan sind!“ Romantiliselt õhkav lause oli plakatile trükitud nii eesti kui ka vene keeles.

Plakat Jekaterinale.

Repinski ise tõdes toona Kroonikale, et suur plakat ei tähenda midagi enamat kui seda, et armastab inimest, kellega koos on. „Vahel ma teen sellised ebatavalisi asju,“ tunnistas Repinski ja selgitas, et kui keegi on talle kallis, tahab ta seda ka suurelt välja öelda. „See ei saa ühelegi naisele mitte meeldida.“

Vassiljeva tõdes 2021. aastal Kroonikale antud intervjuus, et tema jaoks oli see plakat armastuseavaldus ja talle see žest meeldis.