Märtsis sündisid näitleja Oskar Seemani ja fotograaf Elis Jurkatami perre kaksikud, poisi nimeks sai Lucas, tütarlapsele aga Rosanna. Vastsed lapsevanemad Elis ja Oskar sõbrunesid juba kooliajal, siis, kui mõlemad õppisid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumis. Nüüdki on pere otsustanud oma kodu Pärnusse rajada. „Ei kujuta ettegi, et meie lapsed võiksid ilma mere läheduseta üles kasvada,“ sõnab Oskar Õhtulehele, kes ka ise on nüüdseks kodukanti tagasi jõudnud.

Kuulsa isa jälgedes

Sepo Seeman lõpetas Tallinna Pedagoogilise Instituudi näitejuhi erialal 1993. aastal. Tema kursus on kooli legendaarseim – seal õppisid Kristjan Jõekalda, Madis Milling, Henrik Normann, Haide Männamäe ja paljud teised tuntud nimed. Kui Sepo poeg Oskar neli aastat tagasi Toompea lavakoolist näitlejadiplomi kätte sai ja telesarja „Armastus“ peaosas avalikkuse ette astus, tõusid Sepo tuttavatel ja sõpradel kulmud üllatusest juuksepiirini. „Oskar on nagu noor Sepo!“ kiitsid tuttavad. Sepot paneb selline arvamus muigama.

„Oskariga läks nipa-napa. Ta jäi esialgu lavakas joonealuseks. Oli esimene, kes ei osutunud näitlejaõppesse valituks. Aga kuna üks tüdruk langes välja, avanes Oskarile võimalus. See, et ootamatult avaneb soovitud uks ja pakub uue võimaluse, tegi Oskari tänulikuks. Mulle tundub, et ta oskas seda hinnata ja pingutas rohkem,“ lisas Sepo Kroonikale antud intervjuus.