Eks küsimuste vastamine võib ikka üsna ebamugavaks kippuda kui küsitakse pikaaegsete heade kolleegide kohta. „Kas Alari käib sulle vahepeal närvidele või pidevalt?“ uuriti Mariselt.

„Õnneks ainult vahepeal. Muidu ei saaks tööl käia kui keegi sulle närvidele käib,“ arvas Maris. Alaril jäi aga kripeldama Marise vastuse esimene pool: „Vahepeal? Ma tahaks omalt poolt küsida, et kui tihti?“

Itsitamise saatel andis Maris enesele omaselt ikka avameelse vastuse: „Sõltub! Sõltub sinu tujust, kas sa käid mulle närvidele või mitte!“ Marise sõnul on Kivsaarel vahel imelik tuju: „Ja siis see käib mulle närvidele, aga ma peidan selle ilusti ära. Sa ei saa lihtsalt aru, sest oled nii enesekeskne.“

Maris Järva töötas enne raadiosse Sky Plus suundumist Raadio 2s ja Delfi Noorte Hääles. Viimased 12 aastat on Maris võitnud kolmel korral parima nais raadiohääle auhinna. Kroonikale antud intervjuus paljastas Järva, et ta tütar mõistis juba ammu, et ta on kuulus.

„Eks ta teadis seda ammu, aga mulle tundub, et kooliminekuga ta tajub seda rohkem. Kui mu abikaasa lapse hommikul kooli viib, siis nad alati kuulavad Sky Plusi hommikuprogrammi. Kui midagi Marliisi kõrva kriibib, siis ma pean hiljem aru andma, miks ma ütlesin midagi nii või naa. Eks ta uurib ja puurib aina rohkem,“ paljastas saatejuht.