„Minu esimene jooksmine elus!“ oli Dagmar Oja (42) igati õnnelik pärast Maijooksu laupäeval. Ta lisas, et jooksmine tekitas temas tänu- ja vabadustunde. Dagmar läbis seitsme-kilomeetrise distantsi ning võistluseks valmistus ta taastusravikliiniku ja füsioterapeudi abiga.

Krapsakas lauljatar ei visanud päev pärast jooksuvõistluse läbimistki jalgu seinale - pühapäeval otsustas ta looduses jalutades läbida sama pika distantsi, mille ta eelneval päeval jooksnud oli.

Kuvatõmmis Dagmar Oja story'st

Mai alguses kirjutas Naisteleht, kuidas Dagmar Oja on viimastel aastatel läbinud suure kaalukaotuse ning on nüüd 49 kilo kergem varasemast kaalunumbrist. „Mina tean, et soovin lähedaste ja lapse jaoks kaua olemas olla. Ja kui ma saan ise selle heaks midagi ära teha, on just praegu õige aeg,“ innustas ta kõiki eluga kaasas käivale vanadusele mõtlema. Dagmar lisas, et imedele ei maksa loota, enda heaolu nimel peab ise ohjad enda kätte võtma.

Lisaks selgus Health Clinicu blogist, et Dagmar läbis eelmisel sügisel reieplastika, mis aitas tal liigsest nahast vabaneda. Dagmari sõnul tahtis ta ka rannas või kallima kõrval magamistoas end enesekindlana tunda ning lõikus aitas seda saavutada.