Tartus hoogsalt autogramme jagavale lauljatarile esitas ajakirjanik küsimuse, kumb kaksikvendadest tema arvates nunnum on – kas Raul või Romet? Seepeale hakkas Alika naerma ega soovinud vastata. Kui ajakirjanik küsimust kordas, kehitas lauljatar õlgu ja lausus: „Mõlemad on päris nunnud.“

Küsimuse peale, kumba Eskot lauljatar ise eelistab, Alika punastas ning jäi salapäraseks. „Kes teab?“ ütles ta itsitades.

Alles varakevadel teatas Alika Kroonika kodu-erile antud intervjuus, et elab esimest korda elus üksinda. Maikuu esimestel päevadel avanes aga ööklubis Studio vaatepilt, mis andis pealtvaatajatele aimu, et lauljatari eraelus on puhumas uued tuuled.

Mullu oli Alika Liverpoolis Eestit Eurovisionil esindamas ning seal oli temaga kaasas ka tema toonane elukaaslane Hendrik. Pärast finaalis saavutatud kuuendat kohta jooksis Alika järelpeol otse Hendriku embusesse ja jagas temaga suudlusi, kuid avalikult ei tunnistanud lauljatar kunagi, et just see noorhärra oli tema peigmees. Mõne kuu eest jõudsid Kroonikani kuuldused, et Alika ja Hendriku teed on läinud laiali.

Maikuu alguses laekusid Kroonikani fotod, millel Alika ühel laupäevaööl Tallinna ööklubis Studio ühega kaksikvendadest Eskodest miilustab. Suudeldi, kallistati ja tantsiti nii, nagu mitte kedagi teist ei eksisteeriks tantsupõrandal.

„Mulle tundus, et ka Alikal oli ühe Esko venna suhtes midagi enamat kui sõprus. Noored suudlesid, kallistasid ja pildistasid koos filmikaameraga. Kas see väljavalitu oli Romet või Raul - seda ma ei tea, kuna ei oska neid eristada,“ kirjutas ööklubis Studio aega veetnud Kroonika allikas ning lisas juurde väga ilmekad fotod, mis tema juttu kinnitavad. Koos Alika ja tema silmarõõmuga olid ööklubis olnud ka teine Esko kaksik ning üks neiu.