Sarja esimeses osas sõidab Brigitte külla Õhtulehe toimetusse, et anda Anu Saagimile kingitusena üle oma mäng „Meelejahutaja“ koos pudeli šampanjaga.

Teineteist nähes on naised rõõmsad ning kallistavad ning hiljem liiguvad kaamerad ka naiste selja taha, kus Anu küsib Brigittelt omavahel, kuidas tal päriselt läheb. „Väga rasked ajad olid, aga see oli vajalik. Sain oma kooliasju teha ja nüüd ma isegi õpin A-dele,“ jagas Brigitte Anule.

Pärast kohtumist rääkis Brigitte vaatajatele, et ta armastab küll Anu, aga ta ei suudaks talle enam oma usaldust anda. „Ma armastan Anu, ta on mu suurim eeskuju, aga ma ei usaldaks teda enam kunagi. Ja ma arvan, et see on okei, kõiki inimesi ei peagi usaldama. Ma arvan, et ta ei usalda mind ka. Ehkki ma pole selleks põhjust andnud,“ tõdes Brigitte.

Helen Heidemann arvustab saadet:

„Usun, et vaatajatel on põnev (taas)tutvuda selle Brigittega, kelle mõtlemisviis ja põhimõtted on teinud sammu paremuse poole ja kes soovib nüüd näidata, kui tõsiselt ta oma tööd võtab. Korra selle kaotanuna oskab ta seda väga hästi hinnata. Jääb vaid loota, et ta oma uut mainet, mille puhastamisega ta vaeva näeb, ise maha ei mängi. Ja mõelda, milline see saade oleks olnud näiteks aasta või poolteist tagasi, kui Brigitte veel täielik meelelahutustäht oli…“

Eelmisel aastal aset leidnud Anne & Stiili konverentsil tunnistas Anu Saagim, et paljud noored näitsikud, kellega ta üritustel ringi liigub, ei ole tema lähedased sõbrad, vaid nad on inimesed, kellega lävitakse, koos meelelahutust tehakse, aga ka aeg-ajalt helistatakse ja kirjutatakse.

Seepeale tekkis publiku seast ka küsimus, kuidas Anu Brigitte Susanne Hunti ümbritsevatesse skandaalidese suhtub ja kas nad on sõbrannad.

„Ei, me ei ole sõbrannad, aga ma ei tahaks BSH-d maha matta. Me tegime aastaid stand-up’i ja ma pole selline inimene, et kui kellegi elus on madalseis, siis ma viskan ta üle parda. Arvan, et tema elus on midagi traagilist juhtunud,“ ütles Anu ja viitas tõsieluseriaali „Vallaline kaunitar“ järgsele ajale.

„Võib-olla inimese süda murdus ja ta läks natuke sassi. Mina olen teinud sellise järelduse. Ma ei pane aga inimesi kastidesse ega vali pooli. Me pole sõbrannad ega ka vihavaenlased. Kui näeme, siis suhtleme.“