„Meil on eriline päev täna. Kaks aastat abielus. Wow ja olemegi ühte tooni läinud,“ kirjutas Mari postituse pealkirjas, jagades Instagramis kaunist jäädvustust.

Mitmeid aastaid perega Hiiumaal elanud Jesper teatas tänavu juulikuu keskel, et otsustas koos abikaasa ja lastega sellele etapile punkti panna ja hoopis Viljandisse kolida. „Tere Viljandi! Jah, nii on, oleme leidnud nüüd lõpuks omale Viljandis armsa pesa ja juba kuu aja pärast oleme selle kena linna elanikud! Lubame, et toetame, hoiame seda Eesti kõige lapsesõbralikumat linna ja teeme kõik endast sõltuva, et siin oleks kõigil veel parem ja mõnusam elada. Kallis Viljandi, loodan et hoiad ja toetad ka meie pere samamoodi, et saaksime seda linna uhkusega oma koduks nimetada,“ teatas toona enda Instagrami postituses.

Jesper ja Mari on tänaseks koos olnud enam kui kümme aastat. Paari pulmad toimusid Hiiumaal. Pulmapidu kestis neli päeva. „Mõtlesin varem, et ei tea, mida abiellumine üldse muudab. Aga on küll täiuslikum koosolemise tunne. Kahe jalaga maas. Kindel ja hea on,“ muljetas Jesper Kroonikale.

Paaril on kolm last: pojad Aaron Troy, Thor Ragnar ning tütar Maria Luna.

Jaga
Kommentaarid