Selgub, et kuigi peale operatsiooni tuleb harjuda mitmete ebamugavustega toitumise puhul, on Puusepa kaalunumber protseduuri tulemusena juba märgatavalt langenud.

Puusepa sõnul on tema kehakaal kahe nädalaga langenud koguni kümne kilogrammi võrra. „Öeldakse, et neli kuni kümme kilogrammi kahe nädalaga ongi optimaalne. Aastaga peaks kaalu veel vähemaks minema.“

Juunikuu lõpus kirjutasime, et Puusepp tarvitas kaalulangetusravimit Ozempic, kuid kuulub nende väheste hulka, kellele see mitte mingisugust mõju ei avaldanud.

Puusepa sõnul töötas ravim ainult viie kilo jagu. Kuna ravimi tõttu ta kaalu ei kaotanud, pälvis see arstide tähelepanu. „Sellepärast hakatigi uurima mind läbi ja lõhki, mille tulemusena ma hoopiski pean minema operatsioonile,“ rääkis Puusepp tõsisest tervisemurest. “Vot sellised asjad selgusid tänu sellele Ozempicule,“ sõnas raadiohääl veel.

Puusepp on ka varem kaalukaotusega tegelenud. Spetsiaalselt ta seda ette ei võtnud, kuid kaal hakkas langema siis, kui 2022. aastal veebruaris valmistus sama aasta augustis toimuvaks Ironman 70.3 võistluseks, millest toona Kroonikale rääkis. Algus oli aga kõike muud kui roosiline – vaatamata aastaid proovitud dieetidele oli Andres tugevas ülekaalus. „Eks ikka kuklas oli mõte, et see oleks keeruline protsess. Mis siin salata, esimeses arstlikus kontrollis mõõdeti kaaluks 127,5 kilo. Õnneks on minu ümber super professionaalid ning kõik käib tasa ja targu, et ma oma kehale ületreenimisega liiga ei teeks. Ja kui juba mina suudan, siis on see kõigil võimalik,“ oli Andres entusiasmi täis.