31. märtsil jõudis TV3 eetrisse menuka telesõu „Maskis laulja“ teine osa, kus astusid vastamisi Seebiooper ja Flamingo ning Kuningas ja Elevant. Tookord pidi maski loovutama Seebiooper ehk Karl Madis.

Maris tunnistas, et tal polnud tõesti aimugi, et maski taga võiks peituda just tema mees. „See oli nii haige! Tema (Karli - toim) saate ajal läksin üldse vanni ja siis mulle hakkasid mingid sõnumid tulema,“ meenutas naine.

Karl sõnas seepeale, et sai Mariselt sahmaka vett kaela. „Ma olin läbimärg!“ naljatles muusik ning lisas, et kõige keerulisem oli tema jaoks lähedastele valetamine.

Karli ja Marise tutvus on kestnud juba aastaid, aga nende suhe tuli avalikuks eelmisel aastal. „See oli pikk protsess,“ kirjeldas Karl. „No alguses sotsiaalmeedias ikka kirjutatakse, siis käiakse kontserdil ja mina näen ka juba, et ahah, publiku hulgas juba tuttav hing. Siis jälle kirjutatakse, käiakse kontserdil ja… See kõik toimus meil üsna pikkade vahedega, ei olnud nii, et olime nädal aega tuttavad ja kohe valmis suhteks. Kõik sellele eelnenu kestis ikka aastaid.“

Karl on öelnud, et vanusevahe puhul on kasu sellest, et Maris on suunanud teda võimalikult tervislikuma eluviisi juurde. „Tema järgib minu eest nii minu kaalu kui ka seda, kui palju ja mida ma söön ja minu kolesterooli,“ rääkis Karl. „Minu arust mees hakkabki siis rohkem selle nimel toimetama, kui naine ütleb, et söö või ära seda söö või et kas mine üksi või käime koos jalutamas. Aga ta ei sunni ega käi peale.“

Karl ja temast 38 aastat noorem kallim Maris elavad uues majas Ihasalus, kus nad on resideerunud juba mõnda aega. Peres kasvab ka nende eelmisel aastal 8. augustil sündinud poeg Carl-Matheo.

Jaga
Kommentaarid