15. septembril 2016. aastal sõudsid lauljad ja muusikud Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar abieluranda. Täna täitus sellest päevast kaheksa aastat ning Tanja jagas aastapäeva puhul ilusat kaadrit paari pulmast.

„Üks ilus hetk aastal 2016,“ kirjutas ta oma Instagrami postitatud pildi juurde. Fotol on näha, kuidas tema valges pruutkleidis ja Mikk hallikas ülikonnas omavahel armsat õrnusehetke jagavad. Tanja postitus kogus kiirelt meeldimisi ja kommentaarides sooviti paarile jätkuvat õnne.

Tanja ja Mikk rääkisid Kroonikale oma pulmadest toona lähemalt. „Vaatasin internetis üle kolmesaja koha, tegin ikka põhjaliku uuringu. Otsisime kohta, kus ei oleks ümber naabreid ning kus oleksid imelised Toscana vaated. Valituks sai imeilus mõisake The Lazy Olive ehk Podere Finerri,“ kirjeldas Itaalias abiellunud pruut Tanja pulmapaika.

„Me soovisime, et pulmad oleksid nii stressivabad kui võimalik. Et kohal poleks ühtegi võõrast inimest. Kõik, õhtujuhist muusikuteni olid meie sõbrad. Et pulmad poleks väga ametlikud ja kõik tunneksid ennast nii vabalt kui saab. Ja kõik see meil õnnestus sada protsenti,“ rääkis lauljanna veel. „Ma arvan, et meie pulm oli mõnusalt vaba ja lihtne. Koht oli üliilus, toit oli väga maitsev, seltskond oli lihtsalt super, tantsiti ja lauldi hommikuni. See oli lihtsalt võrratu päev!“ meenutas ta pulmapäeva.

Jaga
Kommentaarid