Möödunud nädalal avalikkusele teadmata abieluranda sõudnud Grete Paia ja tema abikaasa, Púr Múddi laulja Joonatan Siiman on suundunud Itaaliasse Como järve äärde mesinädalatele. Grete jagas imekaunist reisist fotosid enda sotsiaalmeedias, millest mitmel poseerib ta elegantses punases kostüümis. Noorpaar puhkab Itaalias luksuslikus villas.

„Eks ikka on suurem ja võimsam tunne,“ kirjeldas Grete enda värskeid emotsioone päev pärast abiellumist Kroonikale. Pulmad toimusid 10. septembril. „Ma ei suudagi veel kõiki emotsioone sõnadesse panna.“

Grete ja Joonatan hoidsid oma elu üht tähtsündmust pikalt saladuses – sellest teadis veel vaid väike ring inimesi.

„Nädalavahetusel sai meil ka üheksa kuud kihlust täis, me väga soovisime seda endale hoida,“ rääkis Grete eelmisel nädalal. Ta lisas, et laulatusel ja sellele järgnenud õhtusöögil Kuressaare piiskopilinnuses olid kohal ainult tema ja Joonatani vanemad ja vanavanemad. Kokku tunnistas nende abiellumist koos nende endiga 13 inimest.

Kiriku abiellumiseks valis Grete laulatuseks selle järgi, et ta on sealse koguduse liige ja samas ka leeris käinud. Grete ja Joonatani laulatas piiskop Anti Toplaan.

Ka andis Paia möödunud nädalal Kroonikale videointervjuu, kus sõnas, et head eeskuju on nii temale kui ka Joonatanile andnud vanavanemad. „Nii minul kui Joonatanil on vanavanemate näol väga tugevad eeskujud. Joonatani vanavanematel täitus nädalavahetusel 59 aastat abielu, mis vanavanematel on 52–53 aastat abielu. Kuldpulmad on mõlemal peetud,“ kirjeldas lauljatar. „Loodetavasti elu hoiab meid ja annab meile ka samasugused võimalused.“