„Meeleheitel koduperenaistes“ Gabrielle (Eva Longoria) ja Carlos Solise (Ricardo S. Chavira) tütart mänginud Madison on praegu 22-aastane. Tema elukaaslane ja tulevase lapse isa on näitlejana leiba teeniv Ryan Mitchell.

Instagrami postitatud fotodel poseerib nähtava beebikõhuga Madison nii enda elukaaslase kui ka pere ning sõpradega. Ühel pildil figureerib ka Madisoni poolõde lauljatar Demi Lovato. Fotoseeria pealkirjas ohkab peagi emaks saav Madison inglise keeles, kuidas ta armastab enda elukaaslast ning tänab teda kõigi unistuste täideviimise eest.

Madison De La Garza on endiselt seotud filmindusega, kuid mitte enam näitlejana. Endine lapsstaar lõpetas 2019. aasta juunis keskkooli ja astus peale seda Chapmani ülikooli, et õppida stsenaristiks.

Dramaatiline komöödiasari „Meeleheitel koduperenaised“ räägib väljamõeldud Fairview’ äärelinnas Wisteria Lane’i tänaval elava viie koduperenaise elust. Sari jooksis teleekraanidel kuni aastani 2012 ning saavutas suure edu. Sarjas lõid kaasa mitmed lapsstaarid, kellest keegi pole paraku A-klassi näitlejaks tõusnud.