Tiktokker Markus Kristofer Sinivee (20) postitas enda platvormile kokkuvõtte reisist Ibizale. Sinivee lendas peosaarele eksprompt ja veetis seal 36 tundi. Selle aja jooksul jõudis ta kahele suuremale peole ning leidis endale ka öömaja. Lennupiletite eest pidi sisulooja välja käima üle kahesaja euro.

Tiktokker otsustas pidutsema minna üksi ning soovitab seda video all kommentaarides ka teistele. Mõni kommenteerija oli postituse all üksi Ibizale reisimise osas kriitiline. Sinivee lükkas aga eelarvamused ümber ning lisas, et kõik on võimalik, kui ise olla uutele tutvustele avatud. Sinivee sõnul lõppeb saare hooaeg oktoobris ära, seega huvilised peaksid kiirustama ning lisas, et eks raha tuleb ja raha läheb.

Markus Sinivee hakkas TikTokis sisuloomega tegelema 2021. aastal. Nüüdseks on 20-aastasel sisuloojal platvormile kogunenud märkimisväärne jälgijaskond. Hiljuti jõudis Sinivee avalikkuse ette seoses tüliga enda eelmise tüdruksõbraga. Sisuloomega tegelevad noored pöördusid videotega oma jälgijate poole ning rääkisid kumbki oma versiooni suhte lõppemisest ja edasisest suhtlusest, kuid lood erinesid teineteisest märkimisväärselt.

Mai lõpus osales Markus Kroonika rubriigis „Suunamudija ankeet“, kus ta toona ka sotsiaalmeedia skandaalide kohapealt sõna võttis. Küsimusele, kas skandaalidesse sattumine on talle pigem kahju kui kasu toonud, vastas Markus järgnevalt: „Mina olen arvamusel, et negatiivne reklaam on ka reklaam. Vaatamisi ja engagement’i (sisuloome kaasatuse määr - toim) toovad skandaalid kõvasti juurde, nii et just seepärast arvan, et nad võivad osutuda pigem kasulikuks“.