Tänase Kanal 2 „Telehommiku“ üks külalistest oli Elisa Kolk, artistinimega Elysa. Saates vesteldi temaga põhiliselt kohtumisest seksikaubanduses süüdistatava P Diddyga. Elysa avaldas, et suhtlemine temaga 2019. aastal oli pehmelt öeldes ebameeldiv. Lauljatari sõnul ei lubanud P Diddy endast näiteks iPhonega pilte teha ning ta oli üleüldse vihane ja ebastabiilne inimene.

Muu seas rääkis Elysa ka enda plaanidest muusikamaailmas. Lauljatar tõdes, et asjad on töös ning muusikat on tulemas, kuigi ta on viimastel kuudel keskendunud rohkem tervisele ja liikumisele. Saatejuhi küsimuse peale, kas Elysa kavatseb ka sel aastal Eesti Laulu konkursil osaleda, vastas lauljatar „Jah, ikka“.

Eelmisel nädalal selgus, et kodumaine tähtsaim meelelahutussündmus ehk Eesti Laul on esimene ERRi kärbete ohver. Traditsiooniliste poolfinaalide asemel leiab aset vaid üks suur kontsertõhtu. Mitmed Eesti Laulu konkursil osalenud artistid on muudatuste osas sõna võtnud ja neid kritiseerinud. „Eesti Laul on ikkagi enamasti rahva valik olnud ja siin tõmmatakse rahva valik päris nulli lähedale,“ kommenteeris muudatusi Uudo Sepp.