Intervjuus uuritakse praegu 35-aastaselt Päärult, millist elu ta sooviks elada, kui praegusele vanusele liita teist samapalju.

„Loodan, et on veel natuke elujõudu. Ja oma kodu metsa sees. Küpsetaks oma kallile naisele hommikuti saia ja ootaks teda kohviga. Läheks kanade juurde, tooks munad ära. Sügaks koera. Pärast tuleksid lapselapsed külla,“ kirjeldab Pääru.

Järelikult kuuluvad pilti ka lapsed ning küsimus, milline isa tahaks ta olla. „Ikka selline nagu mu enda isa,“ lausub ta.

Veel räägib Pääru intervjuus oma elukaaslasest, kunstnik Rebeca Rosalie Parbusest, kellega ta on koos olnud neli-viis aastat. „Iga päev saad aru, et kõik on õige, ühine minek. Asi areneb, nii nagu asjad elus peavadki arenema,“ ütleb Pääru suhte kohta. Koos unistavad nad oma kodust, mille juurde kuuluks ka talveaed.

Kroonikale andis Pääru pikema intervjuu eelmise aasta oktoobris, mil ta olid pooleli filmi „Vari“ võtted, kus ta Juhan Liivi kehastab. Siis rääkis ta samuti pisut oma elukaaslasest, nende unistustest ja läbisaamisest. „Ta on väga vapper inimene. Eriti praegu, kui olen Liivi rolli tõttu väga impulsiivne. Ärritun väikeste asjade peale ja ei jaksa palju teha, sest energiat ei ole. Ta katsub kõike võtta huumoriga ja on toetav,“ lausus Pääru toona.

Jaga
Kommentaarid