Mõeldes oma perekonnale, on ta enda suhtes kriitiline. „Minu lastega on erinevatel põhjustel läinud nii, et mina ei ole neist kedagi üles kasvatanud. Nad on jäänud kõik emade kasvatada, selles mõttes ma liiga täiuslik isa pole kunagi olnud.“

Mihkel on olnud abielus kolmel korral. 1994. aastal abiellus Mihkel reklaamitoimetaja Sirje Poolgasega, neil on nüüdseks täiskasvanud poeg Kaarel Eno, kes mängib kitarri Mihkli kodubändis Singer Vinger.

2007. aastal abiellus Mihkel kinnisvaramaakler Pärle Seppinguga. Kuus aastat hiljem astus Mihkel taas tseremooniameistri ette, kui kosis näitleja ja juuksuri Liina Vahteri, kellega tal on nüüd kasvatada ühine poeg ja tütar. Liina ja Mihkel läksid lahku 2021. aastal.

Mihkli endine abikaasa Liina Raud elab nende ühiste laste Mirjami ja Joosepiga Ameerikas, kus Mihkel käib oma lapsi ka vaatamas.

Üle-eelmise aasta lõpus Kroonikale intervjuud andes oli Mihklil südames juba temast 23 aastat noorem Maria. Kui ajakirjanik küsis, kas on oodata neljandat abielu, vastas Mihkel: „Kolm abielu on ka juba päris palju. Nii et – elame, näeme. Ei oska sellele küsimusele vastata.“

Sel kevadel palus Mihkel Maria kätt valgest kullast tehtud sõrmusega, mida kaunistab 2,04-karaadine laboris kasvatatud teemant.

Jaga
Kommentaarid