9. mail, kui tähistati Euroopa Liidu riikides Euroopa päeva, esines teiste seas Tallinnas Vabaduse väljakul ka kodumaine superstaar Tommy Cash, kes andis toona laval suure lubaduse. Oma etteaste vältel teatas Cash publikule, et tema kavatseb järgmisel aastal esindada Eestit Eurovisionil. „See on 90 protsenti confirmed (kinnitatud - toim), et aastal 2025 sõidab Eurovisionile Tommy Cash!“ kuulutas muusik, mille peale kontserdipublik häälekalt toetust avaldas.

Tundub, et Cash on astunud nüüd sammukese oma Eurovisionil üles astumise unistusele lähemale. 13. septembril lõi muusik Instagrami enda Eurovisioni-teemalise fännikanali, kuhu kirjutas: „Tommy Cash 2025. aasta Eurovisionile?“

Samale kanalile tegi ta teise postituse pühapäeval, 20. oktoobril, saates foto, mis peaks tähistama seda, et tema lugu on Eesti Laulu meeskonnale teele pandud. „Ülekanne lõpetatud,“ seisab fotol.

Kuvatõmmis Tommy Cash fännikanalist

Augusti lõpus avaldas Eestit tänavu Eurovisionil esindanud 5Miinust Kroonikale, et ka nende arvates peaks just Tommy Cash kodumaad 2025. aastal suurel lauluvõistlusel esindama.

Duo 5miinust ja Puuluup jäid 2024. aasta Eurovisionil looga „(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi“ 20. kohale, kogudes 37 punkti.

Eesti Laulu lugude esitamise tähtaeg on täna, 21. oktoobril kell 12.00.