1. Miranda Kerr

Supermodellidest emad

Victoria's Secreti pesuinglil ja näitleja Orlando Bloomil sündis 2011. aasta jaanuaris poeg Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.
2. Kate Moss
Supermodellidest emad

90ndatel "heroiini-šiki" moodi toonud Mossil on 13-aastane tütar Lila Grace Moss Hack.

3. Claudia Schiffer

Supermodellidest emad

Saksa supermodellil on lavastaja Matthew Vaughniga lapsi kolm: 12-aastane poeg Caspar, 11-aastane tütar Clementine Poppy ja 5-aastane tütar Cosima Violet.

4. Linda Evangelista

Supermodellidest emad

Aastal 2006 sündis ajaloo ühele kõige ikoonilisemale modellile poeg Augustin James Evangelista, kelle isa naine esialgu keeldus avaldamast. Aastal 2011 tuli aga ilmsiks, et poisi isaks on prantsuse miljardär Francois-Henri Pinault, kes tol ajal oli juba abielus näitlejatar Salma Hayekiga.

5. Iman

Supermodellidest emad

1978. aastal sündis Imanil ja korvpallur Spencer Haywoodil tütrar Zulekha Haywood. Aastal 1992 abiellus supermodell aga legendaarse David Bowiega, kellega sündis ühine tütar Alexandria Zahra Jones 2000. aasta augustis.
6. Christie Brinkley
Supermodellidest emad

Blondil kaunitaril on lapsi kolm: 30-aastane Alexa Ray Joel muusikuga Billy Joel, 20-aastane Jack Paris Taubman ettevõtja Richard Taubmaniga ja 17-aastane Sailor Lee Birnkey Cook arhitekt Peter Cookiga.

7. Grace Jones

Supermodellidest emad

Skandaalsel muusikust supermodellil Grace Jonesil on 35-aastane poeg Paulo Goude, kes sündis suhtest prantslasest Jean-Paul Goude'iga.

8. Gisele Bündchen

Supermodellidest emad

Endisel pesuinglil on oma jalgpallurist abikaasa Tom Bradyga 5-aastane poeg Benjamin ja 2-aastane tütar Vivian Lake.

9. Alessandra Ambrosio

Supermodellidest emad

Victoria's Secreti pesuinglina kuulsust kogunud kaunitaril on kaks last: 7-aastane tütar Anja Louise Ambrosio Mazur ja 3-aastane poeg Noah Phoenix Ambrosio Mazur.

10. Cindy Crawford

Supermodellidest emad

Cindy Crawfordi ja tema modellist abikaasa Rande Gerberi peres kasvab lapsi kaks: 16-aastane poeg Presley Walker ja 14-aastane tütar Kaia Jordan.