“Mina teen muusikat Hugo Martin Maasika ja Kris Evan Sädega, kes ongi see Whateva, mis siin taga on meil,“ selgitas Karl-Kristjan saatejuht Mai Pallingule antud intervjuus. “Hugo teatavasti on Cartoonist ja Kris on varem olnud Futuristic, kes tegi trummi ja bassi skeenes muusikat. Ja nüüd oleme lihtsalt jõud ühendanud. Me kõik aitame üksteist — kes teeb muusikat, kes produtseerib ja teeb taustasid. Nii sündis ka see praegune lugu, et hakkasime nokitsema ja sealt see Karlide lugu sündiski,” kirjeldas Karl-Kristjan.

Kaks Karli paljastasid ka, et nende nimed on küll sarnased, kuid kahte noormeest eristada siiski ülimalt lihtne — üks nimetab end Karliks, teine Karlaks, üks on pikk kui profikorvpallur, teine aga täiesti Harju keskmine ning ka vanusevahet on neil suisa 10 aastat. Oma loo ongi poisid üles ehitanud kahe Karli vanusevahele. "Lugu räägib noorusest, obviously. Karl jutustab esimeses salmis oma loo noorema Karlina ja siis räägin mina teises salmis oma juttu,“ rääkis Karl-Kristjan, meenutas heldimusega seda aega, mil oli ise 16-aastane. "See oli tore aeg, olin siis Bedwettersi trummar. Olin muretu, kuna teatud mõttes oled nii noorelt ikka veel vanemate hoole all ja sul pole kohustusi, mis on 26-aastaselt. Aga ajaga läheb ainult paremaks!"

Vestlusest selgus ühtlasi ka see, et tänavuse Eesti laulu pikim ja noorim liige Karl oleks tahtnud Eesti Laulu konkursil osaleda juba palju varem. "Eelmisel aastal oligi meil suurim tõke see, et ma olin alles 15-aastane,“ tunnistas ta ning meenutas Mai Pallingu initsiatiivil Saku Suurhalli laval finaalshow vahepausil juhtunud intsidenti, kui Karl pleksiklaasist valmistatud põrandast selili läbi kukkus. "Ja isegi see ei vähendanud minu soovi tulla Eesti Laulule," naeris Karl. Loodame, et sel aastal enam nii ei juhtu!

Kuula Karlide võistluspala "Young":