"Teine koht on vahel üks parimaid kohti, mis saada," rääkis Rästa, kes on sellega täitsa rahul. "Esiteks on pärist kõrge koht ja ma olen rahul sellega, sest mul ei ole seda pinget peal, et pean Eestit esindama Portugalis."

Rästa vahetas ootamatult enne finaali välja lavakujunduse, kuna enda sõnul jõudis ta järeldusele, mida lihtsam, seda parem! "Kui ma vaatasin seda ise telekast, siis mulle tundus, et seal toimub nii palju pildis, neid tulukesi oli nii palju. Mulle meeldib lasta laulul kõlada. Minimalism on alati toredam, puhas pilt on parem!"

Kuna mees on Eesti Laulul osalenud korduvalt ka varem, ent mitte kunagi pole ta laval olnud ihuüksi, tekkis küsimus, kas ilma kaaslasteta oli ka hirmsam esineda. "Tõenäoliselt seitse-kaheksa aastat tagasi, oleks ta oluliselt raskem olnud. Eks seda kogemust on nii palju tulnud. Seda rahva ees esinemise praktikat on nii palju, et praegu enam pole raske," rehmas Rästa, et ta on juba vana kala.

Kuna Rästa on juba poolteist aastat olnud lapsevanem, peab ta jagama aega väikese Lumi ja muusika vahel. Mees rääkis, et viimase jaoks on aeg tõesti piiratud. "Lõunauinaku või öötundide ajal kõrvaklappidega," on tema lahendus. "Kui ma hakkan seal vahepeal, kui laps on üleval, siis on päris keeruline, sest see, mida ma teen, tundub talle juba nii huvitav, et ta on seal kõrval. Lükkab mu käe klaveri pealt ära ja tahab ise mängida. See on natuke keeruline, aga saame hakkama."

Kuigi Õhtulehele kinnitas kaasa Karina, et uut maimukest on tõepoolest peagi oodata, jäi Stig videointervjuus siiski salapäraseks ning ütles, et pisiperele lisa planeerivad nad kogu aeg.

Tegemist on siiski võistlusega ning suur roll on ka telefonihääletusel. “Ma ei ole vist Eesti Laulul, kui ma ise osalen, kunagi hääletanud kellegi teise poolt, veel vähem enda poolt. Ma ei teagi miks," on Rästa olnud selles rollis üsna passiivne. "Kui ma oleks hääletanud, siis ma oleks Vajé poolt hääletanud. Mulle meeldisid need poisid ja see lugu.”