Muusikavideo filmimine „Lõksu“ võttetiimiga möödus Eliisi sõnul väga põnevalt. „Tegemist oli väga suure ettevõtmisega, kogu "Lõksu" tiim oli kohal kaks täispikka (või isegi natuke pikemat) päeva. Olen väga tänulik produtsent Gaida Talule, kes selle võimalikuks tegi. Režissöör Indrek Simm on täielik perfektsionist ja tal on väga hea koostöö DOP Markus Orvaga – minu meelest on seda ka tulemuses hästi näha. Ükski kaader ei jäänud tegemata!“ sõnas neiu.

Filmimise tingimused panid nii meeskonna kui ka Eliisi kõvasti proovile. „Lebasin stuudios kivikülmal betoonpõrandal ning laulsin õues pakase käes kleidi väel. Võttetiimil oli ilmselt isegi keerulisem, kuna ma sain pärast iga võtte lõppemist sooja jopesse või teki sisse pugeda, tiim aga pidi edasi töötama. Kindlasti panid ilmastikutingimused ja tihe võttegraafik ka proovile grimmi, aga grimeerija Jennifer Scholz oli väga professionaalne ning kõik sai õnneks õigeaegselt tehtud,“ kommenteeris Pärna.

Selgus, et lugu „Addiction“ ei sündinud otseselt sarja „Lõksu“ tarvis, vaid oli juba enne sarja sündi kirjutatud. „Lugu oli meil juba sahtlis olemas. Ilmselt ootaski just seda õiget hetke ja olukorda. Läks tõesti väga hästi, sest ma olen alati mõelnud, et minu ja Meri muusika sobiks mõne sarja või filmi juurde. Nii et väga õnnelik kokkusattumus!“ rõõmustas Pärna.

Kuidas saab aga kuulaja seostada laulu „Lõksu“ krimiliku süžeega? „Ma arvan, et selles loos on salapära, mis sarjaga sobitub hästi kokku. Lisaks muidugi juba sõnum ise – „Addiction" ehk sõltuvus ongi nagu lõks, millest raske välja saada,“ sõnas lauljanna.