"Minu loo sõnum on ka täitsa teine," kinnitab ta. Stefan räägib imearmsalt, kui kiirelt ja suurest tundest sündis finaalis kõlav pala "Without you": "Kõik võtavad seda nii tõsiselt ja analüüsivad, et räige kaotus ja draama. Mul oli tegelikult suur tüli tüdrukuga ja kujutlesin lihtsalt, mis juhtub, kui ta lähebki minu juurest päriselt ära. Selle emotsiooni pealt kirjutasin selle laulu ühe päevaga. Siis leppisime ära ja kui talle selle loo demo lasin, kallistas mind siiralt, suutmata uskuda, kui suur tunne mind ainuüksi tema kaotuse võimalusele mõeldes mind valdas," räägib ta silma särades ja kinnitades, et kallim on ka poolfinaalis Tartus talle pöialt hoidmas.

Eelmisel aastal Vajé'ga Tallinnas, sel aastal sooloartistina Tartus - kui palju erinevad need kogemused laulja seisuklohast? "Miks just Tartus, mõtlesin ma, aga nüüd saan aru: siin on inimesed sõbralikud ja rõõmsad ja siin on täitsa teine õhkkond. Mul on väga hea olla siin. Loodan, et Tallinnas on tunne sama hea," viitab ta finaalile.

Kui palju jälgib Stefan aga kiitust-laitust ja seda, mis teistel tema kohta öelda ja arvata võistluse eel on? "Ma eelmine aasta lugesin liiga palju enda kohta kirjutatavat ja mõned asjad mõjutasid mind. See aasta on väga hea, ma üldse ei pööra tähelepanu, mida kirjutatakse ja kuulan, mida ütlevad mu lähedased. Kommentraare ei loe, see on kindel asi. Mõned on nii õelad. Mul läheb nii kergelt südamesse see ja ma palun ka oma lähedastel, et nad ei loeks neid mulle."

Sel korral on Stefani lava-look lihtsam kui eelmisel aastal Vaje'ga esinedes, mil poisi õlgadel rippus mitmetuhande eurone jakk. "Karolin Kuusik pani mind ühe päevaga riidesse," näitab Stefan lihtsat valget särki, hoolikalt valitud aksessuaare ja lihtsaid musti pükse, mis loolt laval tähelepanu ära ei võta. "Koreograaf näitas ka suuna ette ja loo autor Karl-Ander on toeks...," räägib ta, et eelmisel aastal õppis ta sedagi, et üksi ei saavuta midagi ning edu taga on suurepärane tiim, kellega peab olema suurepärane klapp.