"Tartust läks välja täiesti korralik heli ja see jõudis ka Eesti Televisiooni. Nii et lühike vastus on see, et meil ei olnud siin ühtegi heliga seotud muret," ütles poolfinaali järgsel hommikul Killandi. "Meile pole jõudnud isegi ühtegi fakti, mille põhjal me saaksime analüüsida."

Killandi sõnul tähendab see ka seda, et tegelikult pole nende poolt midagi ka teiseks poolfinaaliks muuta, sest Tartust läks kõik nii välja nagu pidi minema.

Otseülekannet pingsalt ülevaadanud peaprodutsent Rahula kinnitab Killandi sõnu. "Kui rääkida heliprobleemist, siis tegelikult heliprobleemi ei olnud. Ma ei saa seda kuidagi tegelt kommenteerida, sest meie poolt polnud probleeme. Mina kuulen helibussist või helitoast seda, mis Tartust välja läheb ja telefonist ka testiti," ütles Rahula.

"Heli osas ütlen mina nii, et kõik mis Tartust välja läks oli korras. Mina ei saa kommenteerida heli, mida inimesed kodudes kuulevad." Rahula lisas, et ta on ka ise varem erinevatele saadetele helirežiid teinud ning teab juba kommentaare, mida inimesed ütlevad. "Lõpetuseks võin öelda, et meie anname välja heli, mis on korrektne ja kuidas inimestele erinevad teenusepakkujad seda edastavad... seda ma lihtsalt ei oska kommenteerida."