"Mina olen väga selle endale selgeks teinud, sest ma tean, et ma pole kunagi isegi seda lugu kuulnud, millega seda võrreldakse. Muidugi peaks endale otsa vaatama, kui tegemist oleks looga, mis käib autoraadiost iga päev," ütles loo üks autoritest Egert Milder skandaalist rääkides.

Kerli lisas, et tegelikult pole nende palaga võrreldav Hiina lugu üldse populaarne isegi Aasias. "Kui panna nende kuulamiste arv meie mastaapidesse, siis see oleks Eestis saanud 1800 kuulamist," võrdles Kivilaan.

"Ma arvan, et kõik popmeloodiad eksisteerivad kusagil. Mul on telefonis tuhandeid meloodiaid, viisijuppe. Sam Smith võib tulla uue looga välja ja seal on sama meloodia, mida ma võib-olla kolm aastat tagasi ümisesin," ütles Milder.

"Me anname endast parima, et olla innovatiivsed," lisas ta.

Kerli on enne suurt finaali aga oma lavariietes teinud mõned korrektuurid. "Ma mõtlesin, et keeraks natuke peale. Saku Suurhall on suurem koht ja suurem lava ning natuke annaks loole ka juurde. Tennistest ma pole siiski loobunud," ütles Kerli, kes tunnistas, et kontsad pole tema jaoks üldse mugavad.