Laval sai näha tulikuuma ja sõnaosavat riimivõistlust, kui teletähed panid puid alla nii ETV, Kanal 2, kui TV3 saadetele ja inimestele, igaüks vastavalt end ja oma kolleege kaitses ja telemaastiku muutuste üle nalja heites.

Jüri Aarma, esindades Tallinna TVd, ei hoidnud end ETVst rääkides kuidagi tagasi: "Eesti Lauluks ETV käis lunimas meilt pappi, andsime, a poolfinaali heli- karju appi!"

"Te kanal on kui ülekanne Iru hooldekodust, sest teil on tööl veid need, kes lahkund riigikogust," pani Reet Linna Tallinna TV konkreetse seisukohaga paika.

Robert Rool tõi välja, et TV3 trumbid on kõigile juba kulunud filmid ja saated: "TV3 aastas välja käib oma trumbikaardi kui jõuluajal näitab jälle "Die Hard"-i. Kolmeraudne kustus ka, see kõigile vast liiast. Saate jälle lasta vanu osi Marionist ja Friidast."

"Nublu tegi laulu, a sa aru saada vist ei viitsi, et lasi teid seal alla nagu vanglas lastaks kitsi. Ja mõtlesin Reporterist madalamaks ei saa minna kuni võtsitegi Lusti endal tööle sinna," ei jäänud Keili Sükiainen Roolile vastust võlgu.