Neli naabrite paari on vastu astumas oma elu suurimale väljakutsele, sest kümne saate jooksul on vaja valmis saada maalritöödega, vannitubade, sauna ehituse, põrandate paigaldamise ja tubade sisustamisega. Naabreid juhendavad ja ergutavad saatejuhid Keili Sükijainen ja Alari Kivisaar.

Kõige suurem tiim on viieliikmeline perekond kus on Kersti (34) ja Vallo (38), kellel on kolm last Kertu, Mirtel ja Grettel ja lisaks pere neljajalgsed sõbrad koer ja kass. Pereema Kersti on lillepoe juhataja ja pereisa töötab finantsettevõttes süsteemiadministraatorina.

Särtsakas pereema Kersti ütles, et saatesse tuleku initsiatiiv tuli eelkõige ikka temalt, sest nad olid juba pikalt otsinud Laagris omale uut elamist. Esialgu ei olnud Vallo üldse nõus kandideerima. „Paar päeva läks mööda, oli reede õhtu, Vallo jõi paar õlut, oli selline summ-summ ja nii see läks,“ ütles Kersti.

„Me ikka naerame, et me elame siin Laagris, aga kas peame hakkama Lasnamäel Maksimarketis käima, " ütles Kersti, kellel on väike ärevus saate ees, sest ta on kohalik inimene ja ümberringi inimesed tunnevad teda.

Teine paar on Kristel (34) ja Hendrik (34), kes on koos olnud üheksa aastat, kuid pulmi peeti alles eelmisel suvel. “Mina abiellun, kas sinu või kellegi teisega!” teatas Kristel ja Hendrikul ei jäänudki muud üle.

„Mina olen inspiratsiooni saanud saatest Nurgakivi," ütles Henrdrik, kes on vaadanud saateid ja Youtube õpetusvideosid.

Kristel töötab H&Mis dekoraatorina ja Hendrik on justkui Hunt Kriimsilm, kes on proovinud kätt räpparina, ehitanud rulaparke ja kommenteerinud lumelauavõistlusi kõikide muude tegemiste ja toimetamiste kõrvalt.

Kolmas tiim on ema Catrin (49), kellel on selja taga keeruline lahutusportsess, ja tema tudengist tütar Birgit (20).

Birgit ütles, et ta ei ole kunagi tähele pannud, et tema on see rutakas ja rahutum pool ja ema tasakaalukas. Kui nad ei tea, kumma arvamus peaks peale jääma, on neil abiks teine peretütar Sigrid. Lisaks on neil abiks Birgiti noormees Henri.

Viimane paar on Tartust pärit noored ja armunud Kirsika (25) ja Raido (31). Pärast veidi rohkem kui ühte koosoldud aastat on nad veendunud, et soovivad luua ühist kodu ja seda Tallinnasse.

Kirsika töötab Gustav Adolfi Gümnaasiumis inglise keele õpetajana ja Raide on logistik, kuid hobikorras proovib foto- ja videograafi ametit.

Kirsika ja Raido ütlesid, et neil on väga sageli tulnud ette mõtet, et pidid nad üldse sinna saatesse minema. Samas võit oleks väga magus, mis kaalub selle üle.

Noored on pärit Tartust, kuhu süda ka tagasi kutsub, sest seal on kinnisvara oluliselt odavam. Kuid saate võit aitaks neil jääda Tallinna. „Siin ei ole mingit võimalustki, et keegi teine võidab saate. Meie võidame, " ütles Raido.

Vaata galeriid "Naabrist parema" lõbusalt pressipäevast.


"Naabrist parem" stardib juba täna õhtul kell 21.30 TV3s!