Justin Bieber
Kui noor laulja alles alustas oma karjääri aastal 2010, siis olid tema nõudmised lihtsad: palju toitu ja snäkke, vahendab Mix Ping. Nüüd, 8 aastat hiljem aga võib tema raiderist hämmastavaid soove leida, nagu näiteks 10 luksus sedaanautot, massaažilaud ja ka eralennuk igaks juhuks stardivalmis, kui ta peaks juhuslikult soovima kuskile reisida.

Christina Aguilera
Lauljatar lausa vihkab liiklusummikuid, mistõttu nõuab ta politsei eskorti alati, kui liigub ühest kohast teise. Lisaks on ta oma raiderisse veel kirja pannud: "Mitte mingil juhul ei tohi sõiduk seisma jääda või hilineda liiklusummikute tõttu."

Selena Gomez
Pärast tema ja Justin Bieberi lahkuminekut teatas lauljatar, et ta ei saa koostööd teha mitte kellegagi, kelle nimi on "Justin". Selgus aga, et tema meeskonnas oli paar sellenimelist inimest, kes siis olid sunnitud Selena leinamisperioodil mõnda muud "hüüdnime" kasutama.
Lava taha enne esinemist soovib Selena siiski ainult kanapirukat ja marineeritud kurke.

Justin Timberlake
Justin hoolib väga hügieenist ja oma tervisest, mistõttu soovib ta, et keegi käiks ja desinfitseeriks kõiki hotelli ja lavataguseid ukselinke iga kahe tunni tagant. Lisaks peab laulja tähtsaks, et ta saaks hotelli lifti ainuvoliliselt kasutada ja ühtlasi peab ta ööbimisasutuses terve korruse peale ainukülaline olema.

Jennifer Lopez
Kõik peab lumivalge olema! Tema nõuete kohaselt peab olema valget värvi iga väiksemgi detail, alates kardinatest ja lõpetades küünaldega.

Jay-Z
Aastal 2009 nõudis ta ühes oma raideris, et talle antaks 7 riietusruumi. Üks iga päeva jaoks ehk? Lisaks palus ta ka kõrgekvaliteedilist maapähklivõid ja head moosi, et puhkehetkedel omale magusaid võileibu valmistada.

Mariah Carey
Ühe tuuri jaoks soovis Cristal šampanjat ja sinna juurde painduvaid kõrsi, valmis joomiseks. Kuid see pole veel midagi - ta palus ka eraldi töötajat, kelle ainus ülesanne oleks lauljatari nätsu ära visata.

Joe Jonas
Asi, mis on Joe raiderisse alati kõige esimesena kirjutatud - 12 kutsikat. Ta mainib ka, et see on soov, mida alati tema jaoks ei täideta.

Kevin Hart
Kevinil oli ükskord kohe eriti kummaline soov. Ta palus, et saabumiskohal ootaks teda tund aega varem viis sportliku või seksika kehaehitusega naist vanuses 21-27. Raideris oli veel kirjas, et naised saavad endale ka t-särgid ja retuusid ja ainukesed suurused, mida nad välja annavad on XS-M.

Lindsay Lohan
Kui Lindsay kutsuti Venemaale jutusaatesse, esitas näitleja neile ka kohe nimekirja oma soovidest. Muuhulgas oli raiderisse lisatud, et ta tahab president Vladimir Putiniga kohtuda, ühe aasta pikkust viisat, eralennukit ja palgaks saates osalemise eest veel ka 650 000 dollarit!

Mary J. Blige
Mary ei ole nõus avalikke tualette kasutama. Tema raiderisse on lisatud, et tema tualett peab olema täiesti privaatne ja ainult temale, lisaks peab potil olema tuttuus prillaud.

Loe, mis veidraid soove on Eestit külastanud staarid meie korraldusmeeskonnale esitanud SIIT!