Kui oled Elisa kasutaja

1. “Kõik, mis juhtub pärast"

Elisa videolaneutusse on jõudnud uus film “Kõik, mis juhtub pärast”. Filmi tegevus leiab asset 1946. Aasta Hamburgis. Rachel Morgan saabub varemetes linna, et seal taas kohtuda oma abikaasa Lewisega. Lewis on Briti kolonel, kelle ülesandeks on linna uuesti ülesehitamine. Oma uude majja jõudes mõistab naine, et mees on otsustanud kodu jagada maja eelmiste elanikega, kelleks on Saksa sõjalesk ning tema trotsi täis tütar. Selles uudses olukorras keevad emotsioonid üle ning kõik peavad õppima uue olukorraga harjuma. Peaosas veetlev Keira Knightley.

2. "Miami"

Teiseks uueks filmiks soovitame videolaenutusest Soome filmi “Miami”, kus ühe tegelasena lööb kaasa ka meie Eesti näitleja Juhan Ulfsak. Filmi tegevus saab alguse kui Angela saabub pisikesse Soome asulasse ning ajab kohalikel pea segi oma eksootilistest tantsijatest trupi ning särava naeratuse ja lokkidega. Pärast inetut kokkupõrget lava taga, lahkub ta linnast sama kiiresti, ainult et koos endast võõrdunud poolõe Annaga. Anna vahetab hea meelega oma rutiinse elu adrenaliini täis lavaelu vastu. Aga ei šampanjamullid ega sädelev meik ei suuda teda kaitsta, kui ta üritab šantažeerida selleks, et päästa Angelat teda jälitavatest probleemidest. Tumedad jõud teispoolsusest panevad nende taasleitud sõsarluse proovile.

3. “Rahva teener”

Ekslusiivselt Elisa Seriaalimaailmast leiad nüüd eestikeelsete subtiitritega Ukraina seriaali “Rahva teener”, tänu millele sai Ukraina uueks presidendiks just Volodõmõr Zelenski! Tegu on poliitilise komöödiaga, kus Zelenski mängib tavalist ajalooõpetajat, kellest saab Ukraina president. Seriaalis üritab ta elada edasi tavalist elu, mitte kasutada ära nö “presidendi privilege” ning töötab tugevasti, et ehitada üles uus riik ning võidelda korruptsiooni ning bürokraatia vastu. Tundub, et tegu on suurepärase näitlejaga, kes mängis oma rolli nii usutavalt, et ta valiti ka päris elus Ukraina presidendiks ja seda väga suurelt oma konkurente edestades! Vaata oma silmaga, mis sari sellise põneva tõsielu süžee jaoks tee sillutas. Sarja leiad Seriaalimaailmast ja korraga on nähtav terve esimene hooaeg!

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

Ikoonilise kosmiliseküti tagasitulek leiab aset kauaoodatud ulmepõnevikus "Kiskja". Filmi lavastajaks on "Lethal Weaponi" ja kolmanda "Raudmehe" lavastaja ja stsenarist Shane Black.

Jaht, mis lõpetab kõik teised jahid, tuleb maailmaruumi kaugeimatest soppidest otse meie tagaõuele keset unist äärelinna, mille elanikud pahaaimamatult oma igapäevaseid asjatoimetusi ajavad. Nende inimeste elud lööb sassi mees nimega Shane Black, kes lisab uue, plahvatusliku peatüki kuulsasse "Kiskja" saagasse.

Universumi kõige ohtlikumad kütid on tagasi tugevamatena, nutikamatena ja surmavamatena kui eales varem, olles end geneetiliselt täiustanud teiste liikide DNA-ga. Kui väike poiss algatab kogemata kombel sündmusteahela, mis need armutud tapamasinad taas meie planeedile toob, peavad päeva ja ühes sellega ka terve inimkonna päästma kamp palgasõdureid ning üks elus pettunud looduslooõpetaja.

Osatäitjad: Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Alfie Allen

Režissöör: Shane Black


Kui oled Telia kasutaja

1. "Lahutus“ ("Divorce“)

Seriaali uue 3. hooaja 1. episood on kättesaadav Telia HBO keskkonnas ning uued osad lisanduvad iganädalaselt.

2. "Tõde ja õigus“ – eksklusiivselt ainult Telias!

3. "Vaenlase südamed“ ("The Aftermath“)

4. "Blackway“ ("Go with Me“) – Telia klientidele Filmiriiulis tasuta

5. "Patrick“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Stranger Things" - 3. hooaeg

2. "The Last Czars"

3. "The Fresh Prince of Bel-Air"

4. "When They See Us"

5. "Lucifer"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "No Country for Old Men"

2. "Across the Universe"

3. "Dawson's Creek"

4. "The Terror"

5. "American Hustle"