Esmaspäeval tihedate võttepäevade vahel vaba päeva nautinud filmitegijad soovisid kindlasti osa saada palju kõneainet pakkunud filmist "Midsommar“ ehk "Jaanipäev“ ning leidsid selleks privaatsema võimaluse Coca-Cola Plaza A. Le Coq Sviidist, mida küll eraldi kinni ei pandud, kuid kuhu kogunes lõpuks üle 20ne filmimeeskonna liikme.

"Jaanipäev“ valiti just seetõttu, et tegemist on eelmisel aastal filmiga "Pärilik“ komeedina esile kerkinud lavastaja Ari Asteri veelgi erakordsema õudusfilmiga, mis on polariseeriv ja filmiringkondades palju kõneainet pakkunud.

Coca-Cola Plazas õudukale kaasa elanud filmitegijad jäid kogemusega väga rahule ning märkisid, et kindlasti mõjus film erinevalt noorematele ja vanematele vaatajatele, kes leidsid loost erinevaid nüansse ja lugusid. Igal juhul suutis teos tekitada shoki ka kogenud filmitegijatele.

"Jaanipäev“ räägib loo paarist Dani (Florence Pugh) ja Christian (Jack Reynor), kelle suhe ei lähe just kõige paremini. Danit on tabanud hiljuti traagiline perekonna kaotus ning vaid see on hoidnud suhet koos. Kui Christian plaanib koos sõpradega minna eraldatud Rootsi külasse jaanipäeva veetma, siis ootamatult liitub nende grupiga ka Dani.

See, mis algab muretu suvise seiklusena igavese päikesevalguse maal, võtab hoopis teistsuguse pöörde, kui külaelanikud kutsuvad saabunud külalisi osalema pidustustel, mille kummalised kombed ja riitused muudavad pastoraalse paradiisi üha ärevamaks ja pahaendelisemaks.