Filmides näidatu tundub tihtipeale päriseluga võrreldes liiga ilus, seda eriti romantilistes filmides. Mitmed paarid mõjuvad ekraanidel kui kõrvuni armunud noored, kuid tavaolukorras ei pruugi nende omavaheline suhe just kuigi roosiline olla. Siiski peavad vaenujalal olevad näitlejad oma tunded alla suruma ja hea filmi nimel üksteisega koostööd tegema.

Ranker.com avaldab kümme paari, kes filmis kui teineteisele loodud näivad, kuid päriselus üksteist karvavõrdki ei salli:

Pierce Brosnan ja Teri Hatcher filmist "Igavene homme" ("Tomorrow Never Dies")

Teri Hatcher tõdeb, et agent 007 jäi pidevalt proovidesse ja võttepäevadele hiljaks, mistõttu naine tihti närvi läks. Samas nendib Hatcher, et ei kohelnud meest ka kuigi hästi. Hatcher selgitab oma tõrelemist sellega, et oli rase ja hommikud olid tema jaoks rasked.

Leonardo DiCaprio ja Claire Danes filmist "Romeo ja Julia" ("Romeo + Juliet")

Claire Danes pidas endast vanemat Leonardo DiCapriot toona väga lapsikuks, eriti kuna DiCaprio tegi meeskonna kulul mitmeid kordi halba nalja. DiCaprio aga arvas, et Danes oli liiga pinges ja loomult kinnine. Näitlejad vältisid teineteist täielikult, kui nad kaamerate ees ei olnud.

Ryan Gosling ja Rachel McAdams filmist "Päevaraamat" ("The Notebook")

"Päevaraamat" ("The Notebook") on üks armastatumaid romantikafilme tänu Ryan Goslingi ja Rachel McAdamsi vahelisele armastusele, mis ekraanidelt lausa õhkab. Siiski ei saa nad päriselus üldse läbi. Isegi filmi direktor, Nick Cassavetes, tunnistab, et näitlejate omavaheline läbisaamine oli kohutav.

Jamie Dornan ja Dakota Johnson filmist "Viiskümmend halli varjundit" ("Fifty Shades of Grey")

Isegi enne, kui "Viiskümmend halli varjundit" kinoekraanidele jõudis, arvasid fännid, et tegelaste omavaheline side pole piisavalt tugev. Miski nende pilkudes reetis, et olukord kaamerate taga pole kuigi kiita.

Patrick Swayze ja Jennifer Grey filmist "Räpane tants" ("Dirty Dancing")

Patrick Swayze vastas näitleja lootustele, seevastu Jennifer Grey käitus vaatamata oma tuntusele küllaltki ebaprofessionaalselt. Swayze kirjeldab oma autobiograafias "The Time of My Life" üksikasjalikult, kuidas tema ja Grey vaheline koostöö üldse ei sujunud.

Tony Curtis ja Marilyn Monroe filmist "Džässis ainult tüdrukud" ("Some Like it Hot")

Klassikaline romantika, kus Tony Curtis ja Marilyn Monroe näivad perfektse paarina. Tõde on aga see, et Curtis vihkas Monroega koos töötamist, mida näitab Curtise arvamus, et Monroe suudlemine on nagu Hitleri suudlemine. Curtis küll nentis hiljem, et tegi nalja, kuid tõdes siiski, et Monroe suudlemine oli kohutav kogemus.

William Baldwin ja Sharon Stone filmist "Silver"

Stone lausa nautis Baldwini piinavat kiusamist ja tegi seda igal võimalusel. Räägitakse, et Baldwin kommenteeris naise huuli ja hingeõhkugi: "Peened huuled, normaalne hingeõhk". Stone olevat ükskord Baldwini suudeldes ta keelt hammustanud nii, et Baldwin ei saanud mitu päeva korralikult rääkida.

Anthony Hopkins ja Shirley MacLaine filmist "A Change of Seasons"

Hopkins on MacLaine kirjeldanud kui kõige talumatu näitlejanna, kellega ta kunagi on koos töötanud. Näitlejate halb suhe võis mõjutada ka filmi lõpptulemust, mis lausa läbikukkunuks tituleeriti.

Luke Wilson ja Kate Beckinsale filmist "Vacancy"

Wilson olevat mitmel korral pohmellis peaga tööle tulnud ja eelnenud nädalavahetusel mitmete naistega hullanud. Asi läks nii hulluks, et Wilson leidis kord tööle jõudes ainult fotograafi, mitte aga Beckinsale. Naine oli mehele jätnud kirja, et ta oma ridu üksi loeks, sest see olevat mõlemale näitlejale parem.

Richard Gere ja Debra Winger filmist "Ohvitser ja härrasmees" ("An Officer and a Gentleman")

Vaatamata suurele armastusele ja heale läbisaamisele, mis filmis paistab, ei sallinud näitlejad teineteist üldse. Winger ütles avalikult Gere kohta "telliskivi".