1. Stockard Channing - "Grease"

Stockard Channing kehastas filmis Betty Rizzot, kuigi oli karakterist pea 20 aastat vanem. Betty Rizzot oli filmis teismeline, aga Stockard Channing oli teda kehastades 34-aastane, kuigi Channing tabas Rizzo rolli suurepäraselt ära.

2. Ingrid Bergman - "Joan of Arc"

Jeanne d'Arc põletati tuleriidal 19-aastasena, mistõttu saab rahulikult järeldada, et vägitegusid saavutas ta väga noorena, aga selles Victor Flemingu ("The Wizard of Oz", "Gone with the Wind") 1948. aasta filmis kehastas teda 33-aastane Ingrid Bergman.

Võrdluseks nii palju, et tänavusel Cannes'i filmifestivalil linastunud Bruno Dumonti ajaloolises draamas "Joan of Arc" kehastas nimitegelast 11-aastane Lise Leplat Prudhomme, Carl Theodor Dreyeri 1928. aasta filmis "The Passion of Joan of Arc" kehastas teda 36-aastane Renée Jeanne Falconetti ning Luc Bessoni 1999. aasta filmis "The Messenger: The Story of Joan of Arc" kehastas teda 24-aastane Milla Jovovich.

Asja tegi hullemaks see, et 1948. aasta "Joan of Arc" kukkus kinodes läbi ja see ei läinud korda ka kriitikutele.

3. Bianca Lawson - "Pretty Little Liars"

31-aastane Bianca Lawson asus 2010. aastal kehastama seriaali "Pretty Little Liars" 1. hooajas tegelast nimega Maya St. Germain, kes on teismeline. Ta sobis rolli aga valatult, sest nägi oma reaalse vanusega võrreldes tõesti oluliselt noorem välja.

4. Alan Ruck - "Ferris Bueller’s Day Off"

"Ferris Bueller’s Day Off" on 80ndate noortekomöödia ja igati õigustatult filmiklassika. Buelleri parimat sõpra Cameroni kehastas aga Alan Ruck, kes oli toona 30-aastane, kuigi filmis kehastas ta teismelist.

5. Henry Winkler - "Happy Days"

Kui "Happy Days" alustas, oli Arthur Fonzarelli tegelaskuju 18-aastane, aga teda hakkas kehastama 28-aastane Henry Winkler.

6. Andrew Garfield - "The Amazing Spider-Man"

Andrew Garfield oli 28-aastane, kui hakkas kehastama Ämblikmeest Sony uues seerias pärast Sam Raimi "Ämblikmehe" filmide lõppu. Peter Parker oli filmis siiski 17-18 aastane. Selles pole midagi üllatavat, sest ka Raimi filmides kehastas 17-aastast Parkerit 27-aastane Tobey Maguire

"The Amazing Spider-Man" seeria jõudis teise osani, kui asi katki jäeti ja ohjad Marvelile üle anti. Selle tulemusena nägime uut Parkerit esimest korda "Kapten Ameerika: Kodusõjas", mille filmimise ajal oli teda kehastav Tom Holland 19-aastane.

7. Leonardo DiCaprio - "Catch Me if You Can"

Steven Spielbergi filmis "Catch Me if You Can" kehastas 28-aastane DiCaprio 17-aastast kriminaali nimega Frank Abagnale Jr.

8. Rachel McAdams - "Mean Girls"

Rachel McAdams oli 25-aastane, kui kehastas kultuslikus noortefilmis "Mean Girls" teismelist nimega Regina George.

Kui see ei tundu veider, siis tasub arvesse võtta, et George'i ema kehastanud Amy Poehler oli McAdamsist ainult seitse aastat vanem.

25-aastane McAdams kehastas samal aastal linastunud filmis "The Notebook" samuti 17-aastast.