Eelmised fotod läksid pärast Kroonika artiklit nii populaarseks, et QOQO lehekülg, kus neid näha oli, jooksis lausa kokku. "Sain lehekülje toimetajaga kokkuleppele, et võtaks pildid maha. Ma polnud rahul sellega, et keegi peale "Rannamaja" teenib minu koledate piltide pealt. Need polnud minu silmis kunstiliselt absoluutselt ilusad," tunnistas toona Merylin, kes on ka varem sotsiaalmeedias öelnud, et need aktifotod pole tema maitse.

"Ma tean, et on inimesi, kes on eelnevalt mu aktipilte näinud ja paljudel on telefonis kuvatõmmis minu aktifotodest olemas ning omavahel jagatakse neid pilte edasi ka peale seda kui veebilehelt on need ära võetud. Ega ma eilane pole," ütles ta. Merylini arvab, et pigem jagagu inimesed fotosid, millega ta on ka ise rahul. "Pigem teenin sellega raha parem endale kui mingile suvakale. Arvan et igati aus."

Nüüd teatas Merylin Kroonikale, et ta otsustas teha uued, veidike kunstilisemad aktifotod, millega ta on ka ise rahul ning nüüd on need soovijatele näha. "Need on tõesti vau-efektiga, kunstilised ja modellilikud. Seega palun väga, vaadake nüüd!" lisab ta.