Hiljuti avaldatud raamatus rääkis Dewan kõik ausalt südamelt ning selgitas, miks tema ja kaasa Tatumi teed tegelikult lahku läksid, vahendab Fox News.

38-aastane Dewan tõdes, et tundis üks hetk, kuidas suhe 39-aastase Tatumiga ebamugavaks muutus. "See ei andnud enam minule midagi ja ei andnud mu tütrele enam midagi. Kõige tähtsam oli esmalt mõista tunnet, et see ei toimi enam ja on muutunud haavavaks."

Raamatus meenutas tantsija ja näitleja, et lõpetas suhte vaid päev enne sarja "World of dance" võtete algust. Kurba uudist suudeti varjata peaaegu terve võtteperioodi. "Avalikkus nägi mind ja Channingut kui ideaalset romantilist paari. See oli tõeliselt raske, sest mulle meeldib olla võimalikult aus."

Aastaid kestnud suhte lõpp ei olnud kindlasti kerge. "Kõige ausam tõde mu lahutusest: jah, ma kandsin roosat kvartsi rinnahoidjas ning jah, ma jõid taimeteed, et terveneda, aga samuti lendas mu ema kohale, et toeks olla ning helistasin hilisõhtutel sõbrannadele, et neile kõrva nutta. Seda kõike peab hindama ja positiivset oma ellu lubama. Oluline on ümbritseda end inimestega, kes sind hindavad ning tekitavad tunde, et oled armastatud."

Tatum ja Dewan kohtusid 2006. aastal filmi "Step It up" võtetel ning abiellusid 2009. aastal. Paaril on 6-aastane tütar Everly. Lahutus viidi läbi 2018. aastal ja tänaseks on Dewanil uus suhe näitleja Steve Kazeega ning peagi on tulemas ka perelisa. "See oli muutumise ja arenemise raske teekond, kuid tänaseks saan ausalt öelda, et elan väga õnnelikku ja uut elu." Tatum on suhtes laulja Jessie J'ga.