Kohtudokumentide kohaselt soovib Tatum graafikut oma 5aastase tütre regulaarseteks külastusteks. Ta pakub, et Everly Elizabeth Maiselle Tatum on tema juures esmaspäeviti ja teisipäeviti ning Dewani juures kolmapäeviti ja neljapäeviti. Nädalavahetused võiks jääda vahelduvateks, vahendab veebileht The Blast.

Suvevaheajal tahab Tatum, et kummalgi oleks õigus kaks nädalat järjest lapsega olla. Jõulud veedaks tütar kord ühe juures, kord teise juures, aastavahetusel vastupidi. Everly sünnipäeva päeva soovib Tatum pooleks teha, et mõlemad vanemad tütrega aega saaks veeta. Halloween oleks Tatumi sõnul parim kui selle suudaks pere, olenemata kõigest, siiski koos veeta.

Tatum väidab dokumentides, et tema hinnangul on laps lahutusega hästi harjunud ja oleks ilmselt veelgi rõõmsam kindla plaaniga. Isa lisab, et oma uues kodus on ta tütre toa dekoreerimisele palju panustanud ja fantaasiateemalises toas on mõlema vanema pildid.

Näitleja kinnitab, et on juba oma tööplaani muutnud, et lapsega veedetud aeg oleks maksimaalne.

Dewani advokaat lisas, et näitlejannale on oma tütre heaolu kõige tähtsam ja nad plaanivad kindlasti ühisele kokkuleppele jõuda.