Marianne Leibur – Arabesque „Midnight Dancer“

"Nad on selline nooruslikum versioon ansamblist Laine. Mingi sära silmis või nauding oma toredast esitusest jäi täna puudu," tõdes Tanja. Temaga nõustus ka Mait Malmsten, kes ütles, et Marianne jaoks oli tegemist liiga lihtsa ülesandega.


Tanel Laidna – Ummamuudu „Kõnõtraat“

"Said võru keelega päris hästi hakkama," ütles Mait ja tegi komplimendi Taneli tämbri kohta. "Mul oli mõnus nostalgialaks," lisas ta. Valter tunnistas, et tegemist oli täpsusviskega. "Vähesed suudaks seda nii täpselt teha. Mul on hea meel, et sa rohkem ei teinud," lisas ta.


Kärt Anton – Nu pogodi

Tanja tõdes, et Kärt ei jõudnud 100 protsendiliselt õige Nu pogodi hääleni. "Mul on väga head emotsioonid," lisas ta. "Väga tore oli tuttavaid kohata, uues kuues," ütles Mait. "Ma ei oodanud mitte midagi ja ma sain kõik selle. Ära seda valesti võta, aga minu jaoks oli see kõik vale," ütles Valter.

Madis Arro – Maggie Reilly „Moonlight Shadow“

Mart Juur võrdles Madist nimekaimu Madis Millinguga ja tema kurikuulsa karakteri Silviga. Tanja tõdes, et mitte midagi ei kriipinud kõrva ega silma. "Sulle kuidagi sobis," tõdes lauljatar.


Norman Salumäe – Daddy Yankee „Gasolina“

Normani jõuline esitlus lausa ehmatas kohtunikke, kes olid kõik rõõmsad, et lavakaunistusena oli kasutatud tara, mis eraldas esinejat ja publikut.

Eleryn Tiit – Raffaella Carra „Hay que venir al sur“

"See võhm on ikka meeletu," tõdes Mait, kes imestas, et Eleryn üldse kava lõpus püsti seisis. "See pidu jääb lühikeseks, kui sellis energiaga inimesi peole kutsuda, kustud ise esimesena ära," lisas ta. Mart Juur tõi paralleele Eleryni ja Greta Thunbergiga: "Kui on vaja saata kedagi riigijuhte sõimama, siis saadame sinu."

Katre Sepp – Nazareth „Love Hurts“

Tanja ütles, et ta kuulis Katre proovi enne ning oli väga põnevil tema esitluse üle, kuid ta pidi tõdema, et esinemisel käisid tõusud ja mõõnad lainetena. Mait viskas nalja, et arvatavasti saab Katre tõelist valu teada, kui on vaja rinnakarvu hiljem eemaldada.

Karmo Nigula – Ice Cream „Helista mulle mobiilile“

"Sa olid kuidagi orgaaniline. See oli päris hea. Kuidagi sobisid sinna, see on kuidagi ohtlik," ütles Tanja Mihhailova. Mart Juur oli õnnelik, et helistamist propageeritakse.

Saates tegid erietteaste ka TV3 saate "Duubel" satejuhid, kes esinesid Dschingis Khani palaga „Dschingis Khan“.

Show fotod:


Vaata, kuidas osalejad valmistusid: