Kui George Michael 2016. aasta jõuludel ootamatult suri, teatas Elton John, et tegu oli läbi aegade ühe kõige geniaalsema laulukirjutajaga. Ometi oli muusikute elus periood, mil üksteist silmaotsaski ei sallitud, vahendab Mirror.

Johni väidete kohaselt tuli muusikute vahele Michaeli narkosõltuvus. Nimelt ei võtnud laulukirjutaja Johni soovitust võõrutusravile minna just kuigi sõbralikult vastu. "Michael ei tahtnud seda tegelikult teada. Ma näägutasin temaga, sest oli mures ja ka meie ühised tuttavad olid ühendust võtnud, et kas ma midagi teha saan," meenutab John.

Kogu sõbra vaev jäi aga tasumata, sest Michael otsustas asjas läbi meedia ajama hakata. "Ta kirjutas ajakirjale avameelse kirja, millest suurem osa keskendus asjaolule, et mind pe**e saata ja oma asjadele keskenduma suunata."

John tundis, et räägib sõbraga läbi oma kogemuste, kui ise 1990. aastal võõrutusravil pidi viibima. Olenemata sellest ei jõudnud hea sõnum Michaelile kohale ja John oli sunnitud avalikult tunnistama, et legendaarne muusik on oma elu "veidras perioodis".

Oma osa sai ka Michaeli uus album, mille John "pettumust valmistavaks" nimetas ning siis ei jäänud asjad enam sinnapaika. Michael pöördus taas otse avalikkuse poole ja väitis julgelt, et John ei tea temast midagi. "Elton John teab George Michaeli elust väga vähe ja see on fakt. Me ei ole viimased 10 aastat üldse suhelnud ja ma pole üldiselt mitte kunagi talle oma eraelust rääkinud," väitis Michael ja lisas, et kõik, mida John tema elust teab, on tänu ühistele homoseksuaalsete sõprade klatšile.

Oma raamatus tunnistas John, et kahetseb räpast tüli, millesse staarid sattusid ning soovib kõige enam, et Michael taas elus oleks.