Koroonaviirus on jätnud miljoneid inimesi kodudesse ning see on hea võimalus meelelahutusele, mida saab just kodus nautida. Sellepärast Met Opera alustab “Nightly Met Opera Streams” läbi enda ametliku kodulehe.

Ülekanded on Met Opera eelmised suured hitid, mis lindistatud Live HD seeria jooksul. Need ülekanded algavad igal öösel 01:30 meie aja järgi ning on õnneks veel 20 tundi järelvaadatavad läbi nende programmide ja äppide.

"Me soovime pakkuda midagi ooperi armastajatele, et teha see raske aeg natukene kergemaks." ütles tegevjuht Peter Gelb ametlikus pressiteates. "Igal õhtul me pakume ühte uut pärli meie 14 aasta jooksul kogunenud hittide nimekirjas."

Esimese nädala kava on järgmine (nimed on kodulehelt ilma tõlketa):

Esmaspäev, 16 märts – Bizeti “Carmen”

Dirigent - Yannick Nézet-Séguin. Osades Elīna Garanča ja Roberto Alagna. Otseülekanne toimus 16. jaanuaril 2010.

Teisipäev, 17 märts – Puccini “La Bohème”

Dirigent - Nicola Luisotti. Osades Angela Gheorghiu ja Ramón Vargas. Otseülekanne toimus 5. aprillil 2008.

Kolmapäev, 18 märts – Verdi “Il Trovatore”

Dirigent - Marco Armiliato. Osades Anna Netrebko, Dolora Zajick, Yonghoon Lee ja Dmitri Hvorostovsky. Otseülekanne toimus 3. oktoobril 2015.

Neljapäev, 19 märts – Verdi “La Traviata”

Dirigent - Yannick Nézet-Séguin. Osades Diana Damrau, Juan Diego Flórez ja Quinn Kelsey. Otseülekanne toimus 15. detsembril 2018.

Reede, 20 märts – Donizetti “La Fille du Régiment”

Dirigent - Marco Armiliato. Osades Natalie Dessay ja Juan Diego Flórez. Otseülekanne toimus 26. aprillil 2008.

Laupäev, 21 märts – Donizetti “Lucia di Lammermoor”

Dirigent - Marco Armiliato. Osades Anna Netrebko, Piotr Beczała ja Mariusz Kwiecien. Otseülekanne toimus 7. veebruaril 2009.

Pühapäev, 22 märts – Tchaikovsky “Eugene Onegin”

Dirigent - Valery Gergiev. Osades Renée Fleming, Ramón Vargas ja Dmitri Hvorostovsky. Otseülekanne toimus 24. veebruaril 2007.