20. märtsil voogedastusplatvormil Netflix esilinastunud dokumentaalsari "Tiger King" sai kohe kiiresti populaarseks. Loo keskmes olev Joe Exotic on aga oma elu ja tegemiste jooksul mitmete kuulsate inimestega kokku puutunud. Üks nendest on ka korvpallilegend Shaquille O'Neal, keda ka dokusarjas näha on, kirjutab Daily Mail.

Kuna avaliku elu tegelastel on mõistlik end vastuoluliste inimestega mitte seostada, siis nägi O'Neal oma podcastis kurja vaeva tõestamaks, et ta ei tunne Joe Exoticit.

47-aastane O'Neal sõnas: "Ma olin seal vaid külastaja. Ma kohtasin seda tüüpi, aga ta ei ole minu sõber. Ei tunne teda. Ei ajanud temaga kunagi äri ja ma ei teadnud tema ümber toimunud asjadest midagi."

Dokusaates näidatakse, kuidas korvpallur 2014. aastal külastas Oklahoma osariigis asuvat Greater Wynnewood Exotic loomaparki, kus Joe Exotic, pärisnimega Joseph Allen Maldonado-Passage, hoidis ja aretas tiigreid.

O'Neal suhtleb tiigritega ja Joe isegi kingib talle ühe lõvikutsika.

Endine Los Angeles Lakersi ja Miami Heati mängumees rõhutas podcastis, et ta ei tee loomadele viga, ning kuigi ta toetab loomaaedasid pidevalt, siis tal ei ole endal kodus tiigrit.

O'Neal ütles, et tol konkreetsel korral, mil ta ka Netflixi sarjas osaline on, käis ta loomaaias loomadele toidu jaoks annetust tegemas. Ta ütles, et käis seal mitmel korral, aga kui ta ühel hetkel kuulis, millesse Joe Exotic segatud on, lõpetas ta seal käimise.

Joe Exotic mõisteti 2019. aastal 22 aastaks vangi 17 loomaahistamise intsidendis ja kahes katses palgata keegi tapma organisatsiooni Big Cat Rescue tegevjuht Carole Baskin.

Vaid loetud nädalad tagasi pidi ka teine endine Los Angeles Lakersi täht Magic Johnson eitama oma seost kurjategijaga. Nimelt, väitis Keith Lawrence Middlebrook, et tema firma on loonud koroonaviiruse vastase ravimi. Middlebrooki kohaselt kuulus Johnson tema firma juhatusse. Endine korvpallur eitas seda kategooriliselt.