Professionaalse välisžürii lemmikuks tõusnud Anett on liitunud kodumaise plaadifirmaga TIKS Rekords ja andis selle ndäala algul välja ka uue loo.

Minikontsert on üles võetud Võsu Rannaklubis.

Anetile omaselt sündis uus lugu justkui iseendale kirjutades: “Mind on alati inspireerinud suhete ja armastuse keerdkäikudest kirjutamine, see on eelkõige endale kirjutamine - emotsioonide ja tunnete lahti mõtestamine ning muusikaga sidumine. Kui alustasime esimest laulukirjutamise sessiooni koos Joshua Stephenziga, siis tõi ta kohe lauale esimese fraasi: "I broke my heart and it feels good", mis minu meelest on väga tugeva sõnumiga, sellest saigi kõik edasine alguse. Arutlesime, kuidas muutume inimestena ajas pidevalt, ja mõnikord avastame, et oleme ümbritsetud inimestega, kes on meie praegustest eludest tegelikult juba lahku/välja kasvanud. Küll aga on väga raske jätta seljataha inimesed, kes on meid elus muutnud või õpetanud, kelle nimel oleme tahtnud olla paremad inimesed või kes on meid muudmoodi elus mõjutanud. Seega ei ole see kunagi lihtne kummalegi osapoolele. Lugu väljendab südamehääle kuulamist,” lisas ta.

Anett on kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja, kes tegutsenud nii bändi Wilhelm solistina kui ka alates 2016. aastast sooloartistina. Tema esimene soolosingel kandis nime “Strong” ja lugu valiti Eesti Laul 2016 poolfinaali. 2018. kevadel ilmus teine singel "Don't Pretend", mis valmis koostöös Jonas Kaarnametsa ja NOËPiga.