Brad Pitt ja Angelina Jolie ei viibi küll koos karantiinis, kuid ometi on nad leidnud suurepärase viisi, kuidas lapsed oma isaga suhtlemist jätkata saaks, vahendab Celebrity Insider.

Pitt on kodus olles oma vaba aega kasutanud, et kuue lapsega, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne ja Knox, veelgi lähedasemaks saanud.

"Brad on lastega praegu lähedasem kui kunagi varem ja jätkab isolatsioonis nende nägemist. Nad veedavad koos palju aega, isegi rohkem kui varem, sest nüüd pole kuhugi kiire. Lapsed ei näe praegu ei sõpru ega saa tegeleda oma hobidega ja Brad on selle lisaaja üle lastega väga õnnelik. See on midagi positiivset selles raskes ajas," selgitas kauaaegne peretuttav.

Eriti lähedane on ta tütre Zaharaga. "Ta täiesti jumaldab oma isa. Seal pole kunagi probleeme olnudki, seega ka parandada pole midagi. Brad armastab oma kõiki lapsi ja nad armastavad teda vastu. Jah, tal oli Maddoxiga raskeid aegu, kuid nüüd on need korras. Kuigi nad ei jaga oma elust palju ja eriti kui see on lastega seotus, siis ometi on ta olukorra üle väga rõõmus."

Mõlemad näitlejad järgivad pingeliselt valitsuse antud juhtnööre ning ka lastele ei ole olukord just kuigi uus. "Nad on harjunud pikkade perioodidega, kui sõpradega kohtuda ei saa ja võivad ainult üksteisele seltskonda pakkuda. Just seetõttu olid nad paremini valmistunud kui paljud teised lapsed."