32-aastane näitleja Tom Felton pole Draco Malfoy rollis juba üheksa aastat olnud, aga tahab ikka rolli eest fännidel raha sisse kasseerida, kirjutab Daily Mail.

Nimelt pakub ta läbi Cameo platvormi fännidele 200 naela eest võimalust saada temalt personaliseeritud tervitusvideo. Tema reiting on platvormil hea. Tänu fännidele, kes blondi peaga Feltonit ikka armastavad, on see 4,9 maksimaalsest viiest.

Cameo ongi just tervitusvideodele spetsialiseerinud lehekülg. Fännid saavad sealt üles otsida oma lemmik näitlejad, teletähed, tõsielustaarid jne ning nendelt tervitusvideo tellida.

Näitlejate alt leiab näiteks "Sõrmuste isanda" triloogias Samwise Gamgee't mänginud Sean Astini (hind 295 dollarit), sarjas "Kollanokad" Dr. Perry Coxi mänginud John C. McKinley (100) ja originaal "Tondipüüdjates" Winston Zeddemore'i mänginud Ernie Hudson (135).

Üks fänn kirjutas Tom Feltoni kohta: "Tom, sinu video Chloe'ile oli absoluutselt ideaalne. See tõi talle naeratuse näole, kui ta nägi oma lemmik Slytherini liiget ekraanil. See on midagi, mille eest ta on tänulik pikka aega."