AASTA SIIS OLI... 2002


Kaks ei jäänud kolmandata. Oma tumedalt seksapiililt, andelt, südikuselt ja sünniaastanumbriltki (1970!) haakus Rakvere teatri trumpnäitlejanna Ülle Lichtfeldt (tollal 32) tõusma ühte ritta Merle Palmiste ja Marika Koroleviga.

„Õnne 13sse” elevust tekitama tulnud Are oli kõigi meeste südamed põksuma pannud, ja mitte ainult seriaalis. Meeste kategoorias võttis võidu "Täna õhtul Alex Lepajõe" (tollal 41). ENSV 1980ndate paadipõgeniku ja juveeliröövli kurikuulsus oli millenniumi ajaks sündinud ümber omanimelise telešõu populaarsuseks.

JAANUAR 2002

Alex Lepajõe. Kodustunud romantilise Robin Hoodi portree. Taustaks Alexi ja Merle Palmiste tollane vanalinnakodu, vaatega akendest alla vanalinna punastele katustele.

Foto:Kristjan Lepp

APHRODITE JÜNGRITE KÄTEL

Kroonika 2007. aasta staarikalendri pildil Ülle Lichtfeldt ja tema poisid Linnahalli muusikali "Georg" trupist.

Foto: Aivar Kullamaa

OKTOOBER 2002

Võidutses Ülle Lichtfeldt ja Alex Lepajõe seksapiil. Südikuseltki olid need kaks hästi haakuvalt võrdväärne paar. Pühitsemistseremoonial poleks iga naine Lepajõe lõvibravuuri taltsutamisega toime tulnud, küll aga Ülle!

KUUES KORD TULI TEISITI

Kuna Kroonika aastapidusid vedanud peatoimetaja Ingrid viibis tol aastal lapsepuhkusel, kuulutati seksikaim naine ja mees välja teisiti kui tavaliselt – telesaate vormis. See sai lavastatud ja filmitud hotellides, kaubamajades, ööklubides, sekka intervjuud seniste tiitlivõitjatega.

Peaosalistena ilmutasid Ülle Lichtfeldt ja saatejuht Alex Lepajõe õnneks mõlemad head artistiverd ja hasarti. Ööpäev pikaks võttapäevaks! Kõrvalosatäitjana möllas kaasa ka oma "missiaastale" saates bravuurika punkti pannud Anu Saagim, kes ka andis ööklubisse Opium peole saabunud võitjatele üle Tauno Kangro loodud mitmekümnekilosed auhinnaskulptuurid.

Stsenaariumi järgi pidi kutsung tulla auhinda vastu võtma kumbagi võitjat tabama ootamatult ja n-ö omas elemendis. Otse duši alt tabatud seksikaim naine riietus ja kihutas tsiklil kohale. Lustiga kaasa mänginud Alex Lepajõe võttis Radissoni hotelli magamistoa võtetele ise kaasa tuttava tüdruku. Voodis kõne vastu võtnud seksikaim mees lasi end kohale sõidutada limusiinis sigarit pahvides.

Olgu lisatud, et põnevuse hoidmiseks tuli filmida kõik stseenid nii, et võitjad näod saatesse näha ei jääks – enne kui nende nimed lõpuks Opiumi klubisse jõudes auhindu vastu võtma hõigati. Võtel nägude saladuses hoidmisega oli tükk lusti ja tegemist.

Ülle naeris, et „vana püstolnäitlejana“ on ta harjunud mis tahes uude rolli pea ees sisse hüppama. Lustiga kaasa mänginud Alex Lepajõe leidis võttis Radissoni hotelli magamistoa võtetele ise kaasa tuttava tüdruku.

ÕNNELIK ÕNNETUS

Järjest hulljulgemad duublid seksikaima naise autasustamisele saabumisest tsikliga lõppesid Üllele klubi Opium esisel detsembri-libedal teel katkikukutud ratta ja pükstega. Saate režissöör Raoul Suvi (vasakul) ohkas kergendatult: hea, et Ülle enda kondid enne põhivõtteid terveks jäid!

HEAS TUJUS TAUSTAJÕUD

Režissöör Raivo Maripuu, saate toimetaja Meelis Kapstas ja eelmise aasta tiitilikandja Anu Saagim läbi harjutamas Aexi ja Ülle pühitsemise stsenaariumit.

LÕPP HEA, KÕIK HEA!

Hommikust öösse kestnud võttepäeva peale piust väsinud, aga rahulolevalt õnnelikud peategelased – valmis tegemamaks veel võitjate paraadportreed.

Kõiki seni ilmunud varasemate aastate meenutusi näed siit. Ja nii iga päev 28. maini, mil uued võitjad kroonitakse!