Neljapäeval kohtule esitatud süüdistuse kohaselt on Weinsteini noorim ohver olnud vaid 17-aastane naisterahvas, vahendab Variety. Uutes süüdistustes toime pandud väärkohtlemised leidsid aset vahemikus 1984-2003.

Ühe süüdistaja kohaselt oli ta 1994. aastal 17-aastane, kui Weinstein teda vastu tahtmist kinni hoidis, ründas, peksis ja vägistas.

Teine süüdistaja, Tennesseest pärit naisterahvas kirjeldas, et Weinstein kutsus ta endaga hotelli, et karjäärist pikemalt rääkida. Peale toime pandud kuritegu ähvardas Weinstein, et kui naine juhtunust kellelegi räägib, siis kaotab ta igaveseks töö näitlejana ning ohtu satub ka tema pere turvalisus.

Kõige hiljutisema. 2013. aasta juhtumi esitas kohtule 35-aastane Ungarist pärit naisterahvas, kes oli Weinsteiniga kohtudes vaid 26-aastane. Teed ristusid Veneetsias toimunud filmifestivalil, peale mida sundis Weinstein naist oraalvahekorda.

Neljas süüdistaja on Ecuadorist pärit 70-aastane naine, kes oli Weinsteiniga kohtudes, 1984. aastal, 34-aastane. Naine kirjeldas, et soovis alustada karjääri näitlejana ning läks seetõttu Weinsteiniga kohtuma. Hotellis toimunud istumine lõppes taas vägistamisega.

Süüdistuste kohaselt teadis kõigest toimuvast ka Weinsteini vend Robert Weinstein. Leidus ka juhuseid, kus vend väidetavalt isegi kaasa aitas. Tänaseks on kokku Weinsteinile süüdistuse esitanud üle 100 naise. Neist kõige noorem oli 16-aastane modell Kaja Sokola. Uute süüdistuste istungid algavad 2020. aasta teises pooles.