Peeter Rebane tegi Facebooki postituse, kus palub inimestelt abi talumehe leidmisel, kes suudaks iganädalaselt suurtes kogustes mahekana pakkuda.

"Kas Sa tead talunikku, kes suudab pakkuda iga nädal piisavalt suures koguses kohalikku meie oma Eesti mahekana (organic)? Nimelt tegime koos venna & Komeedi tiimiga kohvikus Komeet suured ja radikaalsed muudatused - nüüdsest kasutame/pakume ainult mahedat liha, piimatooteid ja mune!" teatas Peeter Rebane.

"Ütleme üheskoos ei suurtööstustele, kes loodust ja meie tervist ekspluateerivad. Eelistame kohalikku ausat eestimaist toorainet!" lisas Rebane ja ütles, et uue menüüga tullakse välja tuleval nädalal.

"Seal hulgas viskasime välja ka kaugelt veoautodega kohale veetavad joogiveed, Norra kasvanduste lõhe, jpm mida ise ei söö ega joo juba ammu ning seega enam teistele ka ei paku. Kala Härjanurme talust," sõnas ettevõtja ja ütles, et neil on ka olemas nüüd oma kohvi- ja alkoholi pakkuja.

Otsus on Peeter Rebase Facebooki sõprade seas hästi vastu võetud. Omaltpoolt pakuvad jõu ja nõuga abi Rauno Märks, Ingrid Peek ja Evelyn Sepp.